Привет на всички!Става дума за Нисан Патрол 160 със SD33T двигател и още по-конкретно за теч на масло между двигателя и скоростите.Предположих,че е от последната семеринга на коляновия вал,но колеги от форума казаха,че било лоена набивка!И като край такава лоена набивка за Патрол не успях да намеря!Разгледах темата„Части за Nissan - Информация”,но и аз всъщност не знам какво търся.Изгубих всякаква надежда!Нисана за сега е в гараж и е цял!Въпроса ми е къде мога да намеря такава лоена набивка?Или къде мога да поръчам такова нещо?Нов съм и се извинявам ако има писано по тази тема,но не успях да намеря нищо!Благодаря предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
неприятен проблем с Нисан Патрол
Свий
X
-
-
От: неприятен проблем с Нисан Патрол
Това който ти го еказал за лоената набивка е голям специалист БРАВО направо академик!Това че нашите машини отдавна спадат към графата ретро автомобили не означава че са правени с руски части от шейсетте!Та на въпроса що не пробваш в някой по серьозен магазин за ато части но извън Дупница че там ще те гледат умно /знам от опит как е в вашия град/едва ли е толкова трудно да се намери ще е въпрос на време до се достави но има всякакви части за нашите зверчета!поне при нас има!!кЪСМЕТ!driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
Първоначално публикуван от pilota7222 Преглед на мнениеБлагодаря много!А такова нещо от къде мога да намеря?VEREYA MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Първоначално публикуван от axiles11 Преглед на мнениеТова който ти го еказал за лоената набивка е голям специалист БРАВО направо академик!Това че нашите машини отдавна спадат към графата ретро автомобили не означава че са правени с руски части от шейсетте!Та на въпроса що не пробваш в някой по серьозен магазин за ато части но извън Дупница че там ще те гледат умно /знам от опит как е в вашия град/едва ли е толкова трудно да се намери ще е въпрос на време до се достави но има всякакви части за нашите зверчета!поне при нас има!!кЪСМЕТ!TERANO II 2.7 TD 95г, MURANO 3.5 06г, ML W164 320 cdi 2010г.
Коментар
-
Първоначално публикуван от maro6922 Преглед на мнениеколеги някои от вас да е преправял патрол 160 с прУжини вместо с ресьори ? и най важното как се държи колата така направена ?
из форума!Поздрави!driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
Първоначално публикуван от maro6922 Преглед на мнениеколеги някои от вас да е преправял патрол 160 с прУжини вместо с ресьори ? и най важното как се държи колата така направена ?
Коментар
-
Безмислено е, махни стабилизиращтата щтанга отпред,потърси си по дълги амотесиори и гас,Нисанските ресиори имат добри ходове.Ако щте даваш пари да променяш окачването и да режеш наред помисли за 4-5 линково отзад-отпред."Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
Кольо.
Коментар
-
колега това със стабилизиращата щанга не го разбирам защо да я махам да се обръщам малко по лесно ли ? карал сам нисана със и без въпросната щанга ако е само за катерене без нея ок , но зада се движи бързо по неравен терен без нея не ства да не говорим че тя е толкова смешна и тънка че на дали е особен проблем за ресьорите !
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар