Колеги да ви помоля да споделите как се сваля( къде се държи), предната броня .Обмислям да сваля двата предни калника и ми пречи ,определено крие някоя бурмичка зад нея.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Предна броня Терано II
Свий
X
-
От: Предна броня Терано II
Лесно е и се вижда:
Погледни отгоре-от рамата излизат триъгълни /чат- пат/ планки със заварени на тях гайки.Имаш по два болта от ляво и от дясно, които трябва да развиеш.Ще се наложи да махнеш/поне частично /гумената"кора" която е с пластмасови копчета хваната към рамата и подкалника/само отпред/, за да си осигуриш достъп.Махна ли болтчетата от калника които са към предната врата в подкалника?
Излиза пластмасовата бутафория, заедно с желязната подброня.При мене странично бронята се държи на пластмасови жлебове и се изхлузва напред .При теб как е не знам, но едва ли има койзнае какви вариации по темата.
Успех
-
Мерси много.Точно тая насока ми трябваше къде да се пъхна .Ще махна пластмасовите копчета и зад тях са болтовете значи.Болчетата от калника до вратата ги съзрях .За тези отпред ме интересуваше да знам колко броя да търся и къде.
Бира за колегата
Утре се гмуркам отдоло.
TERANO II 2.7 TD 95г, MURANO 3.5 06г, ML W164 320 cdi 2010г.
Коментар
-
Оффф...топик
Между другото, ако някой с терано се двууми, дали да си направи чип тунинг, с въпроси или към rsv или към мен.Върви невероятно!!!!Може и към sparky-даже по- добре.Благодаря и на двамата за мнението и за оказаната , особено от RSV помощ.
П.П-смятах да се разделяме с теранчо..............., сега -хм-едва ли.Най- сетне - разбрах как върви при 1500 оборота!
Поздрави!
Коментар
-
А сега си представи само как върви 3 литрово, чипосано на 185 коня и над 350 нютона...Първоначално публикуван от kikimora Преглед на мнениеОффф...топик
Между другото, ако някой с терано се двууми, дали да си направи чип тунинг, с въпроси или към rsv или към мен.Върви невероятно!!!!Може и към sparky-даже по- добре.Благодаря и на двамата за мнението и за оказаната , особено от RSV помощ.
П.П-смятах да се разделяме с теранчо..............., сега -хм-едва ли.Най- сетне - разбрах как върви при 1500 оборота!
Поздрави!
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Срещата е задължителна ,че зад десния калник се е отворила една пробойна и при един прекрасен дъжд напълва на пасажера в краката.Първоначално публикуван от kikimora Преглед на мнениеOтдолу!
Няма нищо сложно.А защо ще махаш калника?
Близки срещи от третия вид?TERANO II 2.7 TD 95г, MURANO 3.5 06г, ML W164 320 cdi 2010г.
Коментар
-
ventsi_76От: Предна броня Терано II
Искам и аз чиииииииииип хайде помагайте колко пари ще излезе какъв модел да сложа ????????222
Ако машината е тая от аватара ти, то при тебе май не става с флашване на паметта, а трябва да се смени чипът физически, което вероятно ще доведе и до лека корекция в цената.
На мен ми коства 300 конвертеруеми БГ лева при тези пичове, които ми препоръча rsv.
http://www.ecu-chip.com/products/nissan.htm
Аз няма да препоръчвам никого за да не звучи като реклама, ама то от предходните постове си личи.
Обади им се и си поговорете.Свестни са.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар