Колеги малко лайшки въпрос - може и да си внушавам но мисля, че Паджерото надува охлаждащите маркучи.И тук идва въпроса - не прегрява, не губи антифриз, имаше проблем с радиаторчето на парното смених го явно не беше както трябва, сега съм го байпаснал с тръбичка.Не виждам проблем с маслото.Няма пушеци зад колата.При отворена капачка няма бълбукане и мехурчета. Капачката е нова 0, 9 В. Остава ми съмнението в нея - при притискане на маркуча не би ли следвало в преливното казанче да се повишава нивото.А и как ще надуе като клапана е 0,9 В - няма ли да отвори и да нагнети антифриз или газ.

А охлаждането на турбото е и с антифриз.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Охлаждаща система Паджеро 2, 5 дизел
Свий
X
-
Байпаст с топло устойчив маркуч.От към двигателния кош свързваш тръбичките преди радиаторчето.Смених радиаторчето защото беше спукано.Ако сменяш внимавай с какви маркучи съединяваш.Има две къси парчета от двигателния кош към радиаторчето.Там задължително топло устоичив маркуч.В крайна сметка при мен се оказа не подходяща капачка на радиатора.Първоначално публикуван от lakatnika Преглед на мнениеКолега,как си байпаснал радиаторчето на парното? И защо го сменя...нямаше парно ли?
Коментар
-
Сваля се цялото табло за да свалиш радиаторчето на парното. И аз го играх този филм с моето Паджеро, като го купих. При мен се оказаха пренатегнати скоби на самото радиаторче и връзките преди него, като резултата беше теч на антифриз в купето и почти никакво парно.TLC LJ70 2LT
Mitsubishi Pajero II 3.0 V6
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар