Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mitsubishi L200 Бензин

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Mitsubishi L200 Бензин

    Добър вечер! Колеги, тъй като моя пикап ще замине за вечните ловни полета, почнах да се оглеждам за друг " нов, стар пикап". Около мен има много L200 с десни волани, обаче все дизели и до сега, няма екземпляр на който да не е правен мотора, поне два пъти. Днес разгледах обявите и видях, че се предлагат бензинови вариант с 3.0 кубика мотора и автоматична кутия. Питането ми е - адектватен ли е тоя мотор, как е от към автомат и дали "носи" на газифициране, че конкретния екземпляр идва директно от острова с газ. Благодаря предварително на отзовалите се.

  • #2
    От: Mitsubishi L200 Бензин

    Здравей колега. Имам същия пикап и моето мнение е че това е правилния двигател за него. Същият е като на Паджеро спорт, но без разни "глезотии" като ЕГР и автопилот.Носи си на газ. Моя дойде с обикновенна, а не със инжекцион и вървеше доста добре. В момента съм със инжекцион и понякога се чудя защо я смених. Обикновената си е доста добра, сметната е правилно и върви прилично. Разхода като пари на газ е приблизително равен с разхода на дизела. Може и по-евтино да ти е даже.Динамиката на пикапа спрямо дизеловия е несравнимо по-добра.Относно автомата моето мнение е че е муден.Иначе е добър ако е каран и поддържан правилно. Все пак е доста стар технологично - 4-ри степенен е.При изпреварване се замисля първоначално ако искаш да се " изстреляш". Това ме дразнеше и затова го смених с ръчна на моя. Сега ми е по-приятен за каране а и разхода е малко по-малък. Този модел с бензинов 3 литров двигател не се предлага за Европа и за това няма с ляв волан.Тези екземпляри от острова по принцип идват от Австралия и още от там са си газифицирани много професионално. Ако го купуваш му прегледай задължително състоянието на газовите бутилки и газопроводите. Моето беше с две доста големи бутилки монтирани от долу и с малък бензинов резервоар.И двете бяха доста ръждясали и ги смених на момента с една по-малка. Тук газ станции под път и над път но в Австралия не е така.

    Коментар


    • #3
      От: Mitsubishi L200 Бензин

      Добър вечер! Благодаря много за изчерпателния отговор. Намерил съм два бензинови екземпляра, и двата са им е монтирана газ в Англия, като за целата бензиновия резервоар, действиетелно е доста малък и има една голяма бутилка. Единия е автомат, другия е ръчка, долу горе са на една цена. Направи ми впечатление, че този с ръчната скоростна кутия има принудителен заден блокаж, а автоматика няма. Това предполагам е въпрос на личен избор при закупуване или кутиите играят някъква роля.

      Коментар


      • #4
        От: Mitsubishi L200 Бензин

        Не съм сигурен дали кутията има отношение към блокажа. Ако избереш ръчната провери дали всички скорости при шофиране влизат плавно без хъркане. Автомата е доста по-скъп за обслужване. На автоматика може да е със LSD блокаж.

        Коментар


        • #5
          От: Mitsubishi L200 Бензин

          Здравейте. Моля споделете мнения за разхода извънградско? Има ли по-малки бензинови двигатели? От към консумативи какви са цените(накладки,филтри,ремъци)? Има ли бензинов двигател с верига? Колко би струвало ориентировъчно преместването на дирекцията ако е десен волан?
          Благодаря.

          Коментар

          Активност за темата

          Свий

          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

          Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

          Зареждам...
          X