Някой ми е откъртил предния номер и ми го е оставил на капака. Пластмасата, на която се е крепял номера, е счупена. Откъде мога да намеря такава пластмаса или сервиз, който да я смени? Всъщност второто го предпочитам, защото вали, а и номерът е доста изкривен.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Откъртен регистрационен номер
Свий
X
-
От: Откъртен регистрационен номер
Иди в най-близкия КАТ, където правят регистрации и според мен, ако обясниш какво се е случило няма да ти откажат да го монтират. При тях има купища такива пластмаси - и нови и стари, които направо отиват на боклука.
Но това най-рано в Понеделник. Дотогава мисля, че не е проблем да караш и така. Сложи го отпред на стъклото и ако те спрат разказваш отново каква е ситуацията - не смятам, че ще те санкционират.
Успех!
П.П.писали сме едновременно с Павел. Моя съвет е да не го закрепваш на мястото му, ако не си сигурен, че ще стане здраво, защото загубиш ли го, после главоболията са големи.
Коментар
-
Другият вариант:
- всеки един магазин за автоаксесоари има основи за регистрационната табела. Струва 2лв. Взимаш една кръстата отверка и един гумен чук, и имаш точно 5 минути работа по изправянето на табелата, сваляне на остатъци на старата, завинтване на новата основа и поставяне на табелата.Павел Викторов - 0 осем 7817878 три
Коментар
-
Първоначално публикуван от Владимир Йончев Преглед на мнениеНяма как да стане здраво, пластмаската е наполовина. Ще го държа на стъклото
Има ги във всяка железария....
Коментар
-
"Момчета" дето монтират номера в КАТ няма. Това го правят хората преглеждащи автомобилите на "каналите".
Такава пластмаса имам в къщи. Даже е от старите, дето са по читави от тези дето монтират в момента. Ако искаш звънни да ти дам.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение"Момчета" дето монтират номера в КАТ няма. Това го правят хората преглеждащи автомобилите на "каналите".
Такава пластмаса имам в къщи. Даже е от старите, дето са по читави от тези дето монтират в момента. Ако искаш звънни да ти дам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеДа, ама всички ги съкратиха в началото на тази година. И не само тях де!, но това вече е друга тема за обсъждане...
Коментар
-
По тази причина в Силистра като слагат табела слагат и 1-2 самонарезни винта допълнителноИначе си вземаш основа и си го слагаш под някой навес.
Техниката на безопасност е като религия - може и да не вярваш, но по-добре да спазваш ритуалите...
Калоян Кирилов
LZ2ZGT
Коментар
-
Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнениеНеприятна ситуация да останеш без работа, но това вече е друга тема за обсъждане...
Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение"Момчета" дето монтират номера в КАТ няма. Това го правят хората преглеждащи автомобилите на "каналите".
Такава пластмаса имам в къщи. Даже е от старите, дето са по читави от тези дето монтират в момента. Ако искаш звънни да ти дам.
П.п. страшна атракция съм с това СВ .... АА из малките градове ме гледат като извънземно и на въпроса от къде съм с тоя номер отговарям мин. 10 пъти на ден.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ecko_becko Преглед на мнениеВ грешка си колега. ....В халето слагаха номерата за около две три седмици. В момента (поне в Петък последно) отново го правят на каналите. Зимата (тоест, като падне сняг) най-вероятно отново ще го правят във въпросното хале. Ма това, както казах няма значение. Част от хората дето преглеждат автомобилите слагат номера, част от тях преглеждат автомобили. Общо взето ги "въртят" всяка седмица. Факт е, че "едновремешните момчета" ги няма. Ма това вече е друг въпрос.
Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар