Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПАДЖЕРО ЛИ? :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ПАДЖЕРО ЛИ?

Ми няма. Само 7 от 16! А Иво не знам какво друго кара на състезание. Даже с последното тръгна към Гърция без никакви доработки. Кой не знае какво постигна да провери.
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Е има няколко Митсубишата, но ще видим кой ще спечели Трофито след няколко дена. Мисля, че ще бъде един доста известен екипаж с Тойота !

Първоначално публикуван от radikyokushin Преглед на мнение
      Колега, ти някога Паджеро имал ли си?
      Щото аз имам, а преди него имах и такова като на твоя аватар. Сега ако ме питаш не бих ги сменил.
      Като купувах джип, се бях замислил между Паджеро и ТЛК 70. И да ти кажа не съжалявам за избора си ! А за Паджерото и Нивата се базиках !
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Питай Борко от Русе колко е здраво, и що го смени с патрол...
        Ама той и патрола строши, при това уж най-здравата му част-задния мост, та не е много критерий...
        Няма джип който да не се чупи, особено ако е прежален. Не знам колко оф е "твоят" офроуд, но по състезанията не виждам много паджерота. Което не означава, че са лоши, даже напротив, ама практиката отсява най-добрите.

Коле,

Моя оф-роуд е лек, за риба, за гъби, до магазина ...,даже лебедка нямам и не знам как се ползва, за кални гуни да не говорим. С две думи хабер си нямам.
        Само малко статистика:
        1992г
        -Дву-зонов климатроник!
        -седалки с памет!
        -Ел стъкла!
        -Регулируеми амове
        -Супер селект!
        -Регулируем волан!
        -Цена за ляв волан над 6000лв, за що годе читаво!
        -Двигатели от 2.5 до 3.5. От 100 до 280 коня.

Е, не е много нали

Няма джип,който да не се чупи наистина.

Коментар

Re: ПАДЖЕРО ЛИ?

Понеже имам бензиново 3.0 Паджеро, смея да твърдя че наистина е здрава и прилична машина. Моето конкретно не е гнило.
          Специално за ТЛК 70 и особено Витара не бих го сменил по никой начин (и тях познавам), но за 80, 90 и т.н. определено ДА!
          По отношение на проходимост - проходимо е колкото е проходимо... Трупъра го превъзхожда с пъти... По здравина също.
          Иначе поне на мен ми е удобно, комфортно, не създава проблеми, има силица, поносим разход. Страда от наднормено тегло.
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Re: От: ПАДЖЕРО ЛИ?

Първоначално публикуван от teopajero Преглед на мнение
            Коле,

...
            -Дву-зонов климатроник!
            -седалки с памет!
            -Ел стъкла!
            -Регулируеми амове
            -Супер селект!
            -Регулируем волан!
            -...
            Тези неща какво общо имат с джиповете?

Коментар

Е лошото все пак е, че разхода е "поносим". Ама какво пък. Имаме си ги, караме си ги. Дет' се вика "Кеф цена няма".
              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Човека си харесва Паджерото.Какво толкова!Добра машина.Темата е за Паджеро и не е нужно да се изтъкват други марки в нея.И аз бих си купил някой ден.

Коментар

Re: ПАДЖЕРО ЛИ?

Разходът е 15-16/100 газ, което мен ме устройва. Печка, обаче не бих карал.
                  При Паджерото стои дилемата джип ли е или кола, защото има много "излишни" неща по него, които за нормална експлоатация са ОК, но в калта само тежат и падат Но за влачене, примерно на тежка лодка или платформа с прилична скорост се е утепало.

Коментар

От: Re: От: ПАДЖЕРО ЛИ?

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                    Тези неща какво общо имат с джиповете?
                    Ами незнам, сигурно случайно са ги сложили хората, защото няма нужда от тях. Само че при 35 градуса жега, познай дали не е нужен климатик.
                    Аз харесвам Паджерото,не е нужно да спорим кой е по по най.
                    Има доста хора,които са писали с въпрос Паджеро ли да е, Тойота ли, Витара ли,затова отворих темата,сигурен съм че е полезна.

Коментар

От: Re: ПАДЖЕРО ЛИ?

Разходът е 15-16/100 газ, което мен ме устройва. Печка, обаче не бих карал.
                      При Паджерото стои дилемата джип ли е или кола, защото има много "излишни" неща по него, които за нормална експлоатация са ОК, но в калта само тежат и падат Но за влачене, примерно на тежка лодка или платформа с прилична скорост се е утепало.
                      Тези "излишни" неща сами си падат в гората, но ако ходиш за риба или по пикници никак не са излишни.
                      Форума не е само за хард офф роуд нали?
                      Или и тук греша.

Коментар

На който са му излишни екстрите да ги изхвърли на мен не са ми излишни вършат ми перфектна работа за риболов и теглене на лодка.Не знам другите марки джипове колко са по здрави и икономични и не ме интересува от 94г. карам Паджеро сменил съм 3 просто този автомобил ми на сърце.
                        Pajero 2.8 tdi GLS къса база

Коментар

Абе друго си е с климатика. Аз като нямам климатик карам на отворени прозорци, и клоните в гората ме бият през лицето. Хубаво е да има екстри, но чак ''седалки с памет'' ..
                          ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                          0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от strugarev Преглед на мнение
                            На който са му излишни екстрите да ги изхвърли на мен не са ми излишни вършат ми перфектна работа за риболов и теглене на лодка.Не знам другите марки джипове колко са по здрави и икономични и не ме интересува от 94г. карам Паджеро сменил съм 3 просто този автомобил ми на сърце.
                            +1
                            Имах дълъг пе*ерас (пахеро на Испански), бях много доволен. Взех си Делика, демек същия пе.., но дегизиран като бус. Деликата сменям само за Л200, че не съм пробвал. На мен ми допадна марката, не само Паджерото. А точно екстрите правят късото Паджеро много по-различно от Нива.
                            Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Понеже имам бензиново 3.0 Паджеро, смея да твърдя че наистина е здрава и прилична машина. Моето конкретно не е гнило.
                              Специално за ТЛК 70 и особено Витара не бих го сменил по никой начин (и тях познавам), но за 80, 90 и т.н. определено ДА!
                              По отношение на проходимост - проходимо е колкото е проходимо... Трупъра го превъзхожда с пъти... По здравина също.
                              Иначе поне на мен ми е удобно, комфортно, не създава проблеми, има силица, поносим разход. Страда от наднормено тегло.
                              На същото мнение съм, но цената и подръжката са му поне наполовина. А аз пак се оказах с моя дръгел, но в доста прилично състояние.
                              VARADERO SD2

Коментар

И от мен + за Паджерото , имах 2.8 дб и никаде не ме е оставяло ,сега подготвям новата машинка и тя пак е Паджеро , и возия и излишни глезотийки , беш си е колица ама проходима за всякакъв терен.
                                0876 0876 89 / salex0666@gmail.com/л.с.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X