От: Mitsubishi Pajero 3.2 16V DI-D
Сега разбирам .. най - вероятно до скоро сте били в Испания или Латинска Америка !
Аз като не съм бил никога не бих и предположил , че J може да се чете като Х вероятно и Pajero го четете като Пахеро .. но това е разговор за друга тема !
Вие като собстевиник на П4 споделяте ли мнението , че този автомобил е предназначен за скоростен офф и защо ? (сравнявам П4 с П3 понеже и двата са с една и съща концепция но ако не е така моля да ме поправите )
Първоначално публикуван от huko
Преглед на мнение
Аз като не съм бил никога не бих и предположил , че J може да се чете като Х вероятно и Pajero го четете като Пахеро .. но това е разговор за друга тема !
Вие като собстевиник на П4 споделяте ли мнението , че този автомобил е предназначен за скоростен офф и защо ? (сравнявам П4 с П3 понеже и двата са с една и съща концепция но ако не е така моля да ме поправите )

вече купих паджеро 2,8 , 07,99 г,от хазаина ми във италия , на 48,316 хиляди километра , туку що минах петроханския прохот снего перфектно е но ми се струва че тези 125 к, са му малко, джипа е наистина като от магазин , но
дано да намеря време да ви го покажа на снимки и видео ,
Коментар