Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дрънкане откъм задницата на Паджеро 2,5 к.б.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дрънкане откъм задницата на Паджеро 2,5 к.б.

Мн точно колега и газ по джендема
    Сузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.

Коментар

На мен на два пъти ми се случиха подобни шумове,като гореописаните-имам ТЛК-70.
      Първия беше от лееко разхлабен винт на предната броня(от общо 8 на планките),която е изцяло желязна.Звука се разнасяше перфектно по цялата рама и не можеше да се разбере откъде идва.
      Втория се появи наскоро-оказа се от планката,за която се хваща задната табела на рег. номер!
      И двата пъти много трудно вдянах причинителите!Костваше ми много чесане по кратуната,много залягане,въргаляне и търкаляне под добичето(добре,че е високо)!
      много автомати-слаби резултати!

Коментар

Ееех колеги кви водачи,както ви писах ,че сигурно е някоя дреболиика така и се оказа. Полуоската на предно ляво колело,където е хванат големия диаметър на маншона има една предпазна тясна ламаринена капачка,която оригинално трябва да се защипва към външната ос.Та именно тя се бе разхлабила и се е разхождала при въртенето в тясното пространство и е дрънчала. Реших проблемчето с една широка миша опашка в процепа между тях за да и обере луфта хем да не дрънчи,хем да не влиза прах и пясък и отново газ. Поздрави.

Коментар

Колеги същата тази предпазна метална част лятото я капнахме на три места с Телоподаващо и краи на мъките,обаче се оказа ,че има и едно друго звънтене ,а то по скоро е скъцане на ламаринения предпазител на задния кардан до карето. С течение на времето се охлабва и от вибрациите се размества и започва да упира и скърца със интересен звук приличаш на дрънчене. Просто с леко почукване си легна както трябва и това беше. Абе комаи чувствах ,че ще е нещо дребно.
          Колегата Митков ПХ и тои се оказа прав

Коментар

И на мойто Л200 има некво дрънчене отзад но само като включа 4х4. като мина пак само на заден мост и го няма.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X