Обява

Свий
Няма добавени обяви.

монтиране на супер селект

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• монтиране на супер селект

Колеги имам Мицубиши Л200 1995 2.5 ТД 4ВД интересуваме мога ли да му сложа супер селект кутия и да сменя задния мост от паджеро за да има и бликаж отзад или е невъзможно това което искам. Просто искам да имам някакъв вид блокаж защото като ходя на лов в големите снегове и като забуксува излиза но ми се струва че ще ми е по лесно ако направя тези реформи.

От: монтиране на супер селект

Виш първо каква е разликата м/у "супер селект" и твоята кутия ,виш какво е "супер селект"
    Последно редактирано от Тодор Тодоров (Тошко); 29-07-10, 18:06. Причина: правопис
    Mitsubishi Delica 4x4 / Renault Clio III

Коментар

Да може.

Коментар

Да всичко може, но дали си струва!?
        На времето и аз бях решил да правя такива интервенции, но след многократни съвместни разходки с други джипки установих, че разлика почети няма, става въпрос за супер селекта.
        За блокажа на задния диф съм съгласен - помага много, но понякога и пречи.
        Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
        Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение
          Да всичко може, но дали си струва!?
          На времето и аз бях решил да правя такива интервенции, но след многократни съвместни разходки с други джипки установих, че разлика почети няма, става въпрос за супер селекта.
          За блокажа на задния диф съм съгласен - помага много, но понякога и пречи.
          SuperSelect-а за гората не ти трябва - там part-time раздатките са в свои води. Смисъла на SuperSelect е да можеш да караш по-бързичко по макадам или на сняг, без страх от поднасяне - това си е каласическа ралиджийска екстра, за условия в които part-time раздатките "издишат" или, по-точно, пречат на управляемостта.
          А задния блокаж е нещо съвсем отделно от SuperSelect. L200 с фабричен заден блокаж съществува. Аз лично съм виждал няколко - бутона се намира на таблото, отляво на волана и оранжевата лепенка на барчето също си я има. Самите диференциали са същите и със същите предавателни числа като на Паджерото (най-често 4,875), но ръкавите на моста са различни - на Паджерските има легла за пружините, а при L200 - не.
          Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

значи ще работя по въпроса за блокаж само на задния мост но трябва да намеря човек който се занимава с тея неща.

Коментар

А блокаж имаш ли.Трябва и компресор освен блокажа.Имам такъв наличен.
              Последно редактирано от koko11; 30-07-10, 22:02.

Коментар

ами нямам блокаж аз ако имах нямаше да искам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X