Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предна броня и още нещо :D

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Предна броня и още нещо :D

Добър ден,нов съм, не ми се сърдете ако съм объркал раздела.
    баща ми счупи предната броня,не можем да открием такава броня,надявам се вие да помогнете.
    джипа е Митсубиши паджеро спорт реколта 2002.дълга база.2,5тди
    също така да попитам може ли да се измисли нещо да се олекоти двигателя,на 5та скорост на 3000 оборота се движим със 100,баща ми едвали ще вдига повече но искани се да се олекото примерно с 500 оборота надолу,казаха ми че скоростна кутия от 3000 кубика не става,казаха ми да питам за диференциал дали ще стане от друг модел или нещо такова.

надявам се да сте ме разбрали
    поздрави Иво

От: Предна броня и още нещо

Първоначално публикуван от ivo_aeroxa Преглед на мнение
    Добър ден,нов съм, не ми се сърдете ако съм объркал раздела.
    баща ми счупи предната броня,не можем да открием такава броня,надявам се вие да помогнете.
    джипа е Митсубиши паджеро спорт реколта 2002.дълга база.2,5тди
    също така да попитам може ли да се измисли нещо да се олекоти двигателя,на 5та скорост на 3000 оборота се движим със 100,баща ми едвали ще вдига повече но искани се да се олекото примерно с 500 оборота надолу,казаха ми че скоростна кутия от 3000 кубика не става,казаха ми да питам за диференциал дали ще стане от друг модел или нещо такова.

надявам се да сте ме разбрали
    поздрави Иво
    Сменя се главното предаване - пиньон и корона с по бързи. Примерно от Паджеро с бензинов двигател със същия размер пиньон и корона.
    Бронята ... пласмасовите брони ги изхвърляме, за да няма такива въпроси.

Коментар

... също така да попитам може ли да се измисли нещо да се олекоти двигателя,на 5та скорост на 3000 оборота се движим със 100,баща ми едвали ще вдига повече но искани се да се олекото примерно с 500 оборота надолу,казаха ми че скоростна кутия от 3000 кубика не става,казаха ми да питам за диференциал дали ще стане от друг модел или нещо такова. ...
      Няма какво да направиш за двигателя. Малък дизел със 100 кончета. Това е. Ако му сложиш по-бързи диференциали съвсем ще остане без душа.
      Този мотор не е мислен за магистрална бегачка.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

... но искани се да се олекото примерно с 500 оборота надолу,казаха ми че скоростна кутия от 3000 кубика не става,казаха ми да питам за диференциал дали ще стане от друг модел или нещо такова.

Ако наистина твоята цел е 500 rpm надолу - отговорът е в АТ кутия Аз съм с такава и при 2500 rpm съм на почти на 100 км/ч т.е. 95 км/ч

Дано съм бил полезен !
        HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
        Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X