Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте ми задни амортисьори за П2 къса база

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Препоръчайте ми задни амортисьори за П2 къса база

Днес ходих на профилактичен преглед на джипарата и се оказа че единия заден амортисьор е изпуснал. Та, бихте ли ми препоръчали (от личен опит) марка и модел. Джипката е П2 къса база 2.5д '96 . Мерси предварително
    M57D30T1
    W450

От: Препоръчайте ми задни амортисьори за П2 къса база

Моята е с каяба газови.Сто лева май парчето.Возят по твърдо но в завой няма навеждане.

Коментар

Аз също карам с каяба газови.
      Mitsubishi Pajero 2, 2,5 tdi, ss, glx, 95, къса база
      0895445845

Коментар

Търсиш евтино решение или качество? Ако търсиш евтино - погледни тук.
        Ако търсиш качество - търси нещо Heavy Duty. Аз смених и четирите амортисьора (отпред бях с фабричните, отзад с Каябите от линка, които са съвсем здрави) с RAW4x4 Nitro и смея да твърдя, че разликата е драстична, но и цената е соленичка.
        Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

RANCHO RS 5000 продават се в този сайт ,американски е RockAuto.com , аз съм с такива и са идеални

Коментар

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
            Търсиш евтино решение или качество? Ако търсиш евтино - погледни тук.
            Ако търсиш качество - търси нещо Heavy Duty. Аз смених и четирите амортисьора (отпред бях с фабричните, отзад с Каябите от линка, които са съвсем здрави) с RAW4x4 Nitro и смея да твърдя, че разликата е драстична, но и цената е соленичка.
            По принцип винаги търся качеството (понеже както всички знаеме евтиното винаги излиза по-скъпо) а и сигурността за мен винаги е приоритет. А возията как е с RAW4x4 Nitro в сравнение с стандартните? А разликата в каква посока е различна, возия, стабилност? Каква е цената им и от къде могат да се купят?
            Последно редактирано от josecuervo; 23-06-10, 11:06.
            M57D30T1
            W450

Коментар

Първоначално публикуван от josecuervo Преглед на мнение
              По принцип винаги търся качеството (понеже както всички знаеме евтиното винаги излиза по-скъпо) а и сигурността за мен винаги е приоритет. А возията как е с RAW4x4 Nitro в сравнение с стандартните? А разликата в каква посока е различна, возия, стабилност? Каква е цената им и от къде могат да се купят?
              Возията е "стегната" без да е значително по-твърда. Успокояването на дребните неравности, например павета, е значително по-добро. За стабилността в завой не мога да се изкажа категорично, понеже не съм любител на високите скорости и екстрмното влизане в завои. Понеже си от София, ако искаш ми звънни по телефона (има го в линк-а горе) и ще ти дам да врътнеш едно кръгче, за да можеш сам да прецениш.

Добавка: Ето визуалната разлика м/у KYB Excell-G и RAW4x4 Nitro
              Последно редактирано от stargazer; 23-06-10, 13:41. Причина: добавка

Коментар

Здрасти Stargazar, имам интерес за тшойте амортисиори. Би ли ми дал контакти. Отгошарчм на тел 0889000965. Мерси

Коментар

Първоначално публикуван от jaison Преглед на мнение
                  Здрасти Stargazar, имам интерес за тВойте амортисЬори. Би ли ми дал контакти. ОтгоВарЯм на тел 0889000965. Мерси
                  Горе има линк към темата. Ето го пак: ЦЪК. В първия пост има данни за контакт.

Коментар

Според мен слагай масленни. Аз сложих газови двойно действащи и сега ще ми изпадат пломбите.
                    Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                    Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X