Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Big in Japan

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Big in Japan

Здравейте всички.
    Отдавна се каня да се похваля с новата придобивка и ето че най-сетне и това става. Казвам с Димитър Николов и се подвизам във форума вече няколко месеца. Това е първия ми пост и то много приятен - представяне на едно страхотно Pajero 2.8 Exeed ;0).
    След дълго и безрезултатно търсене на дизелово комби /сага беше за Mercedes-Benz/ и натиск от Stanlypd който ми е колега вече от месец съм Пахеро-са. За двигателя се сещате а за оборудването ще ви кажа един майтап с един небезивестен пловдивски автоджамбазин който сяда в съвсем ново Audi в началото на 90-те. При вида на толкова уреди - кожи, оборотомери, термометри,дисплеи, врътки на климатроници, касетофони, колони-молони и пр. той възкликва "Абе това ауди е като, като,като .... абе като един доцент" ;0). Та ако изполвам възклицанието Pajero-то е направо като професор - преден, заден климатик, 2 акумулатора /зимен пакет/, автоматик, кожен салон, кожен волан, уреди за температурата на маслото на двигателя, волтметър за напрежението на заряд, показание за тубото, CD player от онова време и т.н. Абе много съм доволен. Навъртях вече 1к км и всичко е ток-жици. Благодарение на Teopajero вече е обуто с 4 TOYO OpenCountry - возят страхотно. Смених масло и филтър на мотора. Сега предстои на дифернциалите и скоростната кутия.
    Ударих греда с регистрацията в КАТ Пловдив. Искат евро фарове. То тогава щях да пиша за първи път ама с този джип съм на късмет - намерих евтино фарове от човек от Асеновград и то с електрическо регулиране.При него има мисля още такава че ако някой се интересува мога да му дам телефона на лични. Та това е за сега.
    Между другото идвам от Мерцедес форума и с радост забелязвам доста колеги тук - Veni, mbenz, май мярнах Dezki и една много колоритна личност - BenzBoss. На всички вас - здравейте. Ще се чуваме и тук. С Veni пък даже колите и тук и в другия форум се покриват изцяло.
    На добър час и безаварийни километри.
    Последно редактирано от DimitarNikolov; 18-06-10, 19:06.
    Има ли файда, ако направя една диагностика? В смисъл, някакви показатели, които биха косвено показали наличието на проблем, имащ нещо общо със случая?
    Бахти, как се изказах...

От: Big in Japan

Честито и добре дошъл на правилното място. Качи снимки и ние да му се порадваме.
    Mitsubishi Pajero 2, 2,5 tdi, ss, glx, 95, къса база
    0895445845

Коментар

Здравей, честито, и много кал по новата машина !
      Боян 0898 / 63 66 73
      Galloper II Exceed, 1999, 2.5 TDI, дълга база

Коментар

Абе "здрасти, честито и т.н." - ок, ама къде са пустите снимки ааааааааа?
        П.П. Иначе наистина честито и много беазавариини.

Коментар

Първоначално публикуван от bob66 Преглед на мнение
          Честито и добре дошъл на правилното място.
          Ха ха,това ме уби.

А иначе честито със здраве да го караш.Само дай снимки да му се изкафим и ние
          MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
          (А1+)
          О877ООО98О

Коментар

Честито и безаварийни!
            Първоначално публикуван от DimitarNikolov Преглед на мнение
            ... волтметър за напрежението на заряд, показание за тубото, CD player...
            Можеш ли да снимаш това подчертаното да го видя?

Коментар

Да бе,ама и аз съм един ...
              Обещавам да сложа снимки.
              Паджеровод това уредче за турбото е в комбинация с темометъра за темп. на маслото и волтметъра. Конкретно за модела е и е монтирано под отсека за кастофона/CD. Може и да си виждал. Но бачка си. Като форсирам се качва - .4, .6 и т.н.
              Има ли файда, ако направя една диагностика? В смисъл, някакви показатели, които биха косвено показали наличието на проблем, имащ нещо общо със случая?
              Бахти, как се изказах...

Коментар

Честито и от мен. Много безаварийни и емоционални километри със звяра .
                VW Passat 5.5 (3bg), 2004, 1.9 TDI, 4x4
                MMC Pajero 2, GLS, 1997, 2800 TDI

Коментар

Еее, Мите, прописа най-после и тук.
                  Хайде - публично вече - честито.

така е, цялата банда е тука - може да разчиташ на помощ от всеки.

Джипа съм го огледал отвсякъде - читава машинка, добра комплектация - иска нафта и път ( или кал - по избор )

Манометъра на турбото е заводски кит - Кирчо Сопот - беше пуснал снимки на такъв кит - приятна глезотия е, само дето е наврян на такова място, че не е удобен за гледане - долу под кас`тофона.

Давай малко снимки - тук е прието така.

Честито !

Коментар

Благодря на всички за топлото посрещане. А снимки ще кача в най-скоро време ...
                    Бахти, как се изказах...

Коментар

Благодря на всички за топлото посрещане. А снимки ще кача в най-скоро време ...
                      Е хайде де ......! И новите гуми искам да видя!
                      0877 83 30 90 - Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от stanlypld Преглед на мнение
                        Е хайде де ......! И новите гуми искам да видя!
                        Че даже ще ги и пипнеш ;0). Между другото почти всичко по тази кола което сменям се оказва Made in Japan.

1. Mitsubishi Pajero - Made in Japan
                        2. Ще сменям CD-то - Pioneer P77MP - Made in Japan
                        3. На времето си купих колони за старото Renault /с което се обърнах/ след много много гледане и прегледи- Pioneer -единствените в магазина Made in Japan
                        4. Дистанционно - Pioneer -Made in Japan
                        5. Филтрите с които работя са немска марка и за да не правя реклама ще кажа, че започва с "К" и завършва с "нехт". Но какво ми беше учудването, когато ми донесоха филтъра за мотора - Made in Japan . Пазя опаковката ако някой не вярва.
                        /Между другото - когато смених горивния филтър /беше марка FRAMM/ заедно с филтъра изпаднаха две палстмасови пръстена, явно бяха в комплект с филтъра. Ще ги снимам да се видят що за чудо бяха./
                        6. Гуми TOYO 265х70х15 /мноо яки/ - Made in Japan

и

7. Прахосмукачката с която почиствам - SANYO Made in Japan.

8. Щях да забравя - евро фаровете които купих от Асеновград -Made in Japan ;0)

Вече се замислям да си взема нещо с дръпнати очи и за вкъщи - Made in Japan за да съм в тон ;0)....
                        Последно редактирано от DimitarNikolov; 19-06-10, 16:35.
                        Бахти, как се изказах...

Коментар

....
                          Вече се замислям да си взема нещо с дръпнати очи и за вкъщи - Made in Japan за да съм в тон ;0)....
                          всичко в моя дом ще е Хитачи , пееше един известен дребен певец...

Ако ще ходиш до Токио за мъничка японка, взимай ме за кум - почти съм професионалист - 7 пъти досега

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                            всичко в моя дом ще е Хитачи , пееше един известен дребен певец...

Ако ще ходиш до Токио за мъничка японка, взимай ме за кум - почти съм професионалист - 7 пъти досега
                            В случая - "в моето Pajero всичко е Pioneer" ;0).
                            Ами "куме" какво пък с това Mitsubishi досега всичко ми е на късмет, пък и голямо удобно та всичко е възможно. Айде, пък може да се чуем и да направим една суха, пардон мокра тренировка за да си спомниш как се кумуваше ....
                            Бахти, как се изказах...

Коментар

Като гледам какъв мераклия си, се радвам ,че имам "пръст" в тая работа ))

Честито и от мен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X