Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Багажник на покрива - Паджеро '93, къса база

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Багажник на покрива - паджеро '93, къса база

Първоначално публикуван от jorkara Преглед на мнение
    Даа мен лично ме интересуват снимки на захващането

Ми,трябва да домъкна фотото вкъщи,че в гаража нема комПУтер .А и Денислав,требе да разреши разсекретяването на ноухау-то.Стана сложна работа.
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Ей го на - ноу хая.
      В канала сложих плътен неръждаем шестограм 14 мм., който е хванат през тавана (дъното на канала се оказа тройно, щото там се събират няколко панела) с два М8Х20, всичко това обилно залято с някакъв читав силикон. Багажникът стъпва върху шестограма и се захваща също с два М8Х15....и така 6 пъти - по три от всяка страна.
      Прикачени файлове

Коментар

Багажникът е станал супер! Много добро захващане, което е важно за джип, защото се клати много. Но не ми харесва, че си пробил тавана, и то цели 12 пъти Водата не можеш да я спреш по никой начин. Аз лично не съм разглеждал как е и дали няма друго решение?!?

Коментар

Прекарах една събота и неделя в обикаляне по автокъщи, морги, Илиянци....и в отчаянието си стигнах дори до "Балкан Стар"
          Е па нЕма. Варианта със стойки в канала и планки, които захващат над вратата и над прозорците нещо не ми се понрави.....и се фанАх за бормашината . Страничен ефект от свалянето на тавана, за да пробия отворите, е появата на два слоя термоизолация http://www.comfort.bg/bg/%D0%BF%D1%8...view/1302.html на мястото на нещото с неясен произход, което се появи, като свалихме тавана.

Коментар

До: Багажник на покрива - Паджеро '93, къса база

Моля за помощ.....купих си надлъжни пръчки за багажник на Паджеро.Може ли да ме посъветвате за човек който да ги монтира...налага се пробиван на купето,махане на корите и т.нат.......някой занимавал ли се е с подобна дейност?тел.0887620565

Коментар

Колеги аз реших този въпрос. Туристическото ремарке го закачам зад Паджерцито и го качвам къде ли не. Изобщо не го усеща и събира много багаж.
              Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
              Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Някой дали е мислил или срещал идеи за багажник от дърво ? (отдолу с обикновенни алуминиеви захвати)

Коментар

Първоначално публикуван от dreado Преглед на мнение
                  Някой дали е мислил или срещал идеи за багажник от дърво ?
                  Не.
                  Това да не е някой последен еко - писък?

Коментар

не бре! хахах
                    тва е идея (: просто идея!

както си го представям може да стане ефектно, пък и с подходящия материал - здраво! верно, малко по-тежко, но според мен е подходящо ако се карат багажи с леко тегло- каяци, туристически раници, палатки, колела и тн

какъв е проблема ако захватите са си алуминиеви, а се надгради с дървена конструкция?
                    (дърводелски начин на мислене, простете ) (:

Коментар

Пак си мисля, че си правиш майтап
                      За една и съща здравина трябват много по-дебели елементи, а нашите гардеробчета и без това са прекалено високи и четвъртити.
                      Е, ти си дърводелецът, ако измислиш нещо хитро - действай и снимай!

Коментар

От: До: Багажник на покрива - Паджеро '93, къса база

Първоначално публикуван от sithius (Виталий Ив. Димитров) Преглед на мнение
                        Моля за помощ.....купих си надлъжни пръчки за багажник на Паджеро.Може ли да ме посъветвате за човек който да ги монтира...налага се пробиван на купето,махане на корите и т.нат.......някой занимавал ли се е с подобна дейност?тел.0887620565
                        Колега изминало е доста време откакто си публикувал поста си, но дали би споделил как реши проблема си ???? И аз в момента съм изправен пред подобна дилема дали да монтирам надлъжни релии на паджерото с идея в последствие да монтирам на тях и багажник. Купето къса база има вариант и с и без такива монтирани фабрично та въпросът ми е възможно ли е от такова с релии да се монтират на такова без??? според мен на би трябвало да има проблем тъй като купетата са еднакви.

Коментар

От: Багажник на покрива - Паджеро '93, къса база

Виталий е с Ban. Та и да иска не може да ти отговори. Обади му се по телефона щом те интересува.
                          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от axell73 Преглед на мнение
                            Колега изминало е доста време откакто си публикувал поста си, но дали би споделил как реши проблема си ???? И аз в момента съм изправен пред подобна дилема дали да монтирам надлъжни релии на паджерото с идея в последствие да монтирам на тях и багажник. Купето къса база има вариант и с и без такива монтирани фабрично та въпросът ми е възможно ли е от такова с релии да се монтират на такова без??? според мен на би трябвало да има проблем тъй като купетата са еднакви.
                            Колега, на пролет и аз съм решил да направя същата интервенция. Ходих при приятел монтьор и той каза, че няма проблем да се монтират "пръчките".
                            Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                            Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение
                              Колега, на пролет и аз съм решил да направя същата интервенция. Ходих при приятел монтьор и той каза, че няма проблем да се монтират "пръчките".

Да Ви кажа, че се сдобих с едни такива "пръчки" от Паджеро 2 внос от Англия, но ми се струва, че не са монтирани фабрично, а в последствие макар и в Англия. Направи ми впечатление като ги демонтирахме, че монтажа не е много стабилен и при монтиране в последствие на по-сериозен багажник ще има проблем. Другото което ми направи впечатление е че са с 2 подпори, а повечето от тези които ги виждам да се движат са с 3 ?!? Та преди да пристъпя към монтаж ще потърся още мнения и съвети от такива които са монтирали вече подобни детайли.

Коментар

От: Багажник на покрива - Паджеро '93, къса база

Да съживим малко темата ,и аз започнах малък проект та да видим до къде ще се стигне.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2014-02-19 19.31.24.jpg
Прегледи:1
Размер:102.9 КБ
ID:5566169Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2014-02-19 19.31.33.jpg
Размер:122.2 КБ
ID:5566170Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2014-02-18 17.53.28.jpg
Размер:103.9 КБ
ID:5566171Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2014-02-19 18.05.33.jpg
Размер:108.8 КБ
ID:5566172Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2014-02-19 18.43.20.jpg
Размер:97.9 КБ
ID:5566173Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2014-02-19 18.54.35.jpg
Размер:129.1 КБ
ID:5566174
                                ВСЕКИ МОЖЕ ДА КАРА БЪРЗО ,А НИЕ МОЖЕМ ДА МИНЕМ ОТКЪДЕТО СИ ИСКАМЕ
                                0888 967 109
                                0877 967 109

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X