За нещастие миналата година точно тези дни смених главата на паджерото, а сега ми се разскърца предницата. При потегляне и по дупките се чува. И още едно маловажно, но дразнещо - като го заключа със централното левия мигач забива включен. Кажете, моля ви се някакъв мехлем за тези болежки. Благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Смотан късмет, поличба - знам ли?
Свий
X
-
До: Смотан късмет, поличба - знам ли?
Първоначално публикуван от killyou Преглед на мнениеЗа нещастие миналата година точно тези дни смених главата на паджерото, а сега ми се разскърца предницата. При потегляне и по дупките се чува. И още едно маловажно, но дразнещо - като го заключа със централното левия мигач забива включен. Кажете, моля ви се някакъв мехлем за тези болежки. Благодаря.!
Кажи повече за "скърцането"?
-
Ако искаш някаквиси скърцания, тропания, рев и др. шумове да не те притесняват - купи си Нива - показват, че колата е в движение!
(следобедна шега на ниваджия)ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Ами скърцането се проявява когато тръгвам от покой, като му дам повече газ и примерно пусна амовете на меко возене и помпам спирачка, така че предницата да почне да подскача повече( ако не сте ме разбрали ето така да прави предницата http://www.youtube.com/watch?v=YfASXdcsGBQ&feature=fvst на лек наклон разбира се). Некъв ми каза да не му се коса толкова и да полея там караниите със вода току виж съм свалил боклука и спрело да скърца. Имам чувството, че ще трябва да сменявам втулките на носачите.
Коментар
-
Първоначално публикуван от killyou Преглед на мнениеАми скърцането се проявява когато тръгвам от покой, като му дам повече газ и примерно пусна амовете на меко возене и помпам спирачка, така че предницата да почне да подскача повече( ако не сте ме разбрали ето така да прави предницата http://www.youtube.com/watch?v=YfASXdcsGBQ&feature=fvst на лек наклон разбира се). Некъв ми каза да не му се коса толкова и да полея там караниите със вода току виж съм свалил боклука и спрело да скърца. Имам чувството, че ще трябва да сменявам втулките на носачите.
ми намирисва на амортисьори.0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Първоначално публикуван от killyou Преглед на мнениеИмам чувството, че ще трябва да сменявам втулките на носачите.
Коментар
-
Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнениеСкърцането сигурно е от втулките на носачите,но клатенето
ми намирисва на амортисьори.
Коментар
-
бели кахъри колега...е с главата е леко неприятно,казвам леко защото аз съм го ял по-дебел))
Слушай Луката,първо провери това което ти е казал,ако не помогне вървиш към втулки.Лошото е,че такива невероятни боклуци се продават в масовите магазини,че след половин година пак ще е същото..особено с нашите пътища и дупки.
Не обръщай чак такова внимание,кеф цена нема!
Коментар
-
Ами аз ще му кажа да предгледа предницата само и да ми каже какво й има та да си я права, а и добре че ме подсети да му кажа да я гресира, че последния път когато я гресирах беше миналия септември.
п.п. Бе скърца си като го хвана за булбара и го бутам надолу-нагоре, и като го залашкам отстрани.
Коментар
-
Най вероятно имаш разбит долен шарнир и не можеш да го рабереш докато не откачиш горния.Разкачете всичко и ше го разберете.Ще го гресираш и ще спре скърцането амаможе и да се откачи някъде и да ти падне колелото.OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
www.offroadprimorsko.com
0899883765
Коментар
-
Първоначално публикуван от killyou Преглед на мнениеп.п. Бе скърца си като го хвана за булбара и го бутам надолу-нагоре, и като го залашкам отстрани.не се майтапя преслуша го и се оказа от долният ляв шарнир.След това сложи един по тесен накрайник на такаламита гресира го от ново и всичко се оправи.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар