Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смотан късмет, поличба - знам ли?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Смотан късмет, поличба - знам ли?

За нещастие миналата година точно тези дни смених главата на паджерото, а сега ми се разскърца предницата. При потегляне и по дупките се чува. И още едно маловажно, но дразнещо - като го заключа със централното левия мигач забива включен. Кажете, моля ви се някакъв мехлем за тези болежки. Благодаря.

До: Смотан късмет, поличба - знам ли?

Първоначално публикуван от killyou Преглед на мнение
    За нещастие миналата година точно тези дни смених главата на паджерото, а сега ми се разскърца предницата. При потегляне и по дупките се чува. И още едно маловажно, но дразнещо - като го заключа със централното левия мигач забива включен. Кажете, моля ви се някакъв мехлем за тези болежки. Благодаря.
    Що пък нещастие? Все едно като си купиш нови обувки и да си нещастен!
    Кажи повече за "скърцането"?

Коментар

Ако искаш някаквиси скърцания, тропания, рев и др. шумове да не те притесняват - купи си Нива - показват, че колата е в движение!
      (следобедна шега на ниваджия)
      Последно редактирано от trapper; 07-05-10, 15:10. Причина: уточнение
      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Ами скърцането се проявява когато тръгвам от покой, като му дам повече газ и примерно пусна амовете на меко возене и помпам спирачка, така че предницата да почне да подскача повече( ако не сте ме разбрали ето така да прави предницата http://www.youtube.com/watch?v=YfASXdcsGBQ&feature=fvst на лек наклон разбира се). Некъв ми каза да не му се коса толкова и да полея там караниите със вода току виж съм свалил боклука и спрело да скърца. Имам чувството, че ще трябва да сменявам втулките на носачите.

Коментар

Ами скърцането се проявява когато тръгвам от покой, като му дам повече газ и примерно пусна амовете на меко возене и помпам спирачка, така че предницата да почне да подскача повече( ако не сте ме разбрали ето така да прави предницата http://www.youtube.com/watch?v=YfASXdcsGBQ&feature=fvst на лек наклон разбира се). Некъв ми каза да не му се коса толкова и да полея там караниите със вода току виж съм свалил боклука и спрело да скърца. Имам чувството, че ще трябва да сменявам втулките на носачите.
          Скърцането сигурно е от втулките на носачите,но клатенето
          ми намирисва на амортисьори.
          0осем9осем7шест0осем7едно
          Миро

Коментар

Имам чувството, че ще трябва да сменявам втулките на носачите.
            Не бързай. Стегни им гайките на долните носачи първо, че се разхлабват и ще спре

Коментар

Май утре ще съм в гаража и ще се пулим.

Коментар

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
                Скърцането сигурно е от втулките на носачите,но клатенето
                ми намирисва на амортисьори.
                Чакай са, не ми подскача така. И го права ко ги пусна на меко и смятам, че е нормално, а като са на твърдо все едно съм в Клиото.

Коментар

бели кахъри колега...е с главата е леко неприятно,казвам леко защото аз съм го ял по-дебел))
                  Слушай Луката,първо провери това което ти е казал,ако не помогне вървиш към втулки.Лошото е,че такива невероятни боклуци се продават в масовите магазини,че след половин година пак ще е същото..особено с нашите пътища и дупки.
                  Не обръщай чак такова внимание,кеф цена нема!

Коментар

Вчера нямах време да го гледам(разходихме се до Брезе) утре го оставям на майстора зад нас на подемника(тамън ще го гресира).

Коментар

Аз бях получил скърцане в предницата от не добре гресиран шарнир.
                      Бях сменил долните шарнири на носачите и явно не ги бяха гресирали добре.

Коментар

Ами аз ще му кажа да предгледа предницата само и да ми каже какво й има та да си я права, а и добре че ме подсети да му кажа да я гресира, че последния път когато я гресирах беше миналия септември.

п.п. Бе скърца си като го хвана за булбара и го бутам надолу-нагоре, и като го залашкам отстрани.

Коментар

Най вероятно имаш разбит долен шарнир и не можеш да го рабереш докато не откачиш горния.Разкачете всичко и ше го разберете.Ще го гресираш и ще спре скърцането амаможе и да се откачи някъде и да ти падне колелото.
                          OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
                          www.offroadprimorsko.com
                          0899883765

Коментар

п.п. Бе скърца си като го хвана за булбара и го бутам надолу-нагоре, и като го залашкам отстрани.
                            При мен беше по същият начин.Отидох на канала да го огледа гресирахме го целия но като го разклатих продължи да скърца .Човека на канала извади една слушалка не се майтапя преслуша го и се оказа от долният ляв шарнир.След това сложи един по тесен накрайник на такаламита гресира го от ново и всичко се оправи.

Коментар

При мен пък скърцането беше от торсионите, виж дали имат грес
                              Y61

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X