Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вече член, а не кандидат член. Моето Паджеро пристигна.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Първа кръв.

Честито колега !

Първоначално публикуван от sashot Преглед на мнение
    Паджерото влезе в сервиз за смяна на масла и инспекция.
    Присъдата: разбито каре на предния кардан, преден ляв шарнир и което е най-неприятното - счупен заден амортисьор. Първите две са поносими като цена, но за амортисьора (с регулируема твърдост) ми искат 500 лв.
    Алтернативата, смяната и на двата задни с обикновени някак не ме вдъхновява? Моля, дайте идеи и по възможност парт номер, да го търся из ширините на и-бея.
    Извинявам се , че ти ползвувам темата . Можели някои да ми каже парт номера на амортисьор за П2 по вин : JMB0NV450VJ000473 . Става въпрос за предни и задни .

Благодаря предварително и се извинявам още веднъж на колегата за намесването ми в темата му !
    [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

До: Първа кръв.

Първоначално публикуван от iansto Преглед на мнение
      парт номера на амортисьор за П2 по вин : JMB0NV450VJ000473 . Става въпрос за предни и задни .
      MB891677 заден, излиза същият, но те и са от една година
      MB891675 преден

Коментар

До: Вече член, а не кандидат член. Моето Паджеро пристигна.

Ами да питам, що предните амортисьори ги дават с различни кат. номера (MB891675-LH,MB891676-RH)? Значи ли, че имат разлика?
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Sariones Преглед на мнение
          Ами да питам, що предните амортисьори ги дават с различни кат. номера (MB891675-LH,MB891676-RH)? Значи ли, че имат разлика?
          Това е разлика не за преден ляв/десен амортисьор, а за модели Паджеро с ляв/десен волан.
          Аз поне така го разбирам.
          Обаче защо има разлика... не се сещам Може би защото това са регулируеми амове и има някакво значение за конекторите

Коментар

Паджерото ми вече е преобуто с 4 бр. нови Дженерал Граббер АТ2, 265/70 R15. Избрах гумите заради съчетанието на ниска цена и относително добри отзиви за тях в този и други форуми. Има си и ролбар, с монтажа на който си играхме почти цял ден, въпреки че беше за П2, но явно за друга модификация, та се наложи да променяме захващането.
            Утре ще гледам да направя снимки и ще ги предоставя на обществен съд.

Никой не отговори нищо на въпроса ми по повод компютърната диагностика. Наистина ли няма натрупан клубен опит в тази област (не ми се вярва) или темата по някаква причина е табу?
            VW Passat 5.5 (3bg), 2004, 1.9 TDI, 4x4
            MMC Pajero 2, GLS, 1997, 2800 TDI

Коментар

От: Вече член, а не кандидат член. Моето Паджеро пристигна.

Честито колега,страхотна е джипката леко и безаварийно !

Коментар

Здравейте и от мен.Моето Паджеро е о 2,8тд къса база и ми казаха, като го купувах, че е с верига. Малко не е по темата, но моля за инфо за джипката VIN V26-7402220 и като го проверявам, излиза невалиден.
                Другият ми въпрос е какво означава на тоблото OD/of , защото лампичката след една автомивка светна. Джипът е автомат и е десен валан, а амортисйорите са сменени с нормални. Предварително благодаря и много удоволствие по терените.

Коментар

означава че овърдрайва е изключен-тоест автоматика качва до трета скорост само..под бутона за превключване на скоростния лост имаш едно по малко бутонче-натисни го и овърдрайва ще изгасне..а за какво служи овърдрайва-има писано
                  куче или вълк?
                  в клетка ,или свободен?
                  въпрос на личен избор.
                  Вихрен Илиев
                  0888249888
                  blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
                  Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Да :-)))) благодаря! И аз го схаванах, но малко късно! Приятни емоции извън пътя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X