Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с двигателя на П 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с двигателя на П 2

здражеите колеги наскоро се сбласках с паджеро2 с двигател 2.4бензин 8 вентила просто няма никаква документация за този мотор мотора е от ремонт сменено е вси4ко но няма мосхност прекасва на стендовете дава 4е няма грежки но мотора прекасжа и не дарпа мотора е с пална инжек

До: Проблем с двигателя на П 2

Едва ли с тоя правопис някой ще отговори. Може ли с първият пост и с ритник по вратата. Темата е за триене, участника за БАН.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Е, аз не действам така бързо
      Може човекът да няма кирилица и да ползва разни преводачи, могат и други да са проблемите. Да му дадем шанс...(Ти да беше видял заглавието)

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
        Е, аз не действам така бързо
        ....
        Е то затова се и появяват такива теми.
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от daniprodanov Преглед на мнение
          двигател 2.4бензин 8 вентила просто няма никаква документация за този мотор
          A така пробва ли?
          http://www.google.bg/#hl=bg&source=h...4b757dfb1baf1b

Защото до сега тук никой не е коментирал май Паджеро с такъв двигател. И аз имам някакви мануали, но са по-скоро за механични ремонти, а на теб ти трябва човек с опит... ми се струва.

Коментар

изжиняжам се за пражописа но не сам искал да подценя никого просто постоянно удрям на тжардо с този мотор

от този саит 4ерпих информация за сгабянето на мотора но по инжекциона нешто куца

просто тези хора с опит като вземат да ровят ме враштат и казват такав мотор паджеро няма и така
            а мотора нее лош 112кс и добар вартящ момент и разхода му нее голям просто е каран на 4уждо
            спукана зверски глава след ремонта и вси4ко е ок но сега друг проблем пали на раз но мошноста му я няма трудно се форсира
            проверих вси4ко и вси4ки вдигат рамене затова намерих смелост да пиша
            Последно редактирано от Паджеровод; 04-05-10, 21:27. Причина: сливане на постове

Коментар

Я дай VIN кода (номера на рамата) да видим, че и на мен ми е любопитен този мотор на Паджеро. Май е много рядко явление

Коментар

JMBONV210MJ000223

Коментар

Ами да - 4G64
                  1991год.
                  Има го и с турбо.

Коментар

Колега наистина ти съчувствам... Кофти е да имаш такива сериозни проблеми с хубавото возило. Правописа лесно се корегира. Просто прочитай всичко написано преди да го постнеш.

Първоначално публикуван от daniprodanov Преглед на мнение
                    изжиняжам се за пражописа но не сам искал да подценя никого просто постоянно удрям на тжардо с този мотор

от този саит 4ерпих информация за сгабянето на мотора но по инжекциона нешто куца

просто тези хора с опит като вземат да ровят ме враштат и казват такав мотор паджеро няма и така
                    а мотора нее лош 112кс и добар вартящ момент и разхода му нее голям просто е каран на 4уждо
                    спукана зверски глава след ремонта и вси4ко е ок но сега друг проблем пали на раз но мошноста му я няма трудно се форсира
                    проверих вси4ко и вси4ки вдигат рамене затова намерих смелост да пиша
                    GSM: 0898 554713
                    Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Не са зацепени правилно балансиращите валове , ял съм го това дърво
                      МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Поредния питал и изчезнал
                        МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X