Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Майстор за компас-термометър, или нов?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Майстор за компас-термометър, или нов?

Точно ма не точно, уреда работи 3, 4 минути и екрана започва да тъмнее и размазва. Ако някой знае да сподели. Моля...

Коментар

Темата е стара, но ако някой я вижда, може ли да ми изпратите телефона на майстора на термометри и компаси на ЛС?
      Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
      имат право да гласуват на избори.

Коментар

Колеги, изчезна ми подсветката на електронния компас, отворих конзолата, но там има крушки само за волтметъра и манометъра.
        Някой знае ли какви са крушките и как се сменят?
        Колата е Pajero Sport '99
        Четете книги, не вестници!!!

Mitsubishi Pajero Sport 2,5TD 1999

Коментар

Колеги, щото през седмица някой ми звъни за телефона на тоя майстор, ще го пусна тук. Явно много хора имат нужда. Дано не се сметне като реклама и премине цензурата :-))

0898/480-155 - Светльо - ел.техник - София
          ------------------

... когда кто то тупой, это навсегда !

Коментар

И моя го оправи човекът, сега ще търся датчик за външна температура. Той има желание да мери и вътрешна, но нямам датчик за нея, а и да имам, не знам къде трябва да се свърже той. И един въпрос: в момента компасът работи, но показва глупости. Явно трябва да си намери някаква начална точка. Как се прави това, знае ли някой? Предварително благодаря на отзовалите се.
            Поздрави.

Коментар

Отиваш на по-широко място, спираш и натискаш копчето (мисля S беше) на компаса, започва да мига и правиш десен завой в кръг, когато стигнеш първоначалната си точка трябва да се е калибровал.
              Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнение
                Отиваш на по-широко място, спираш и натискаш копчето (мисля S беше) на компаса, започва да мига и правиш десен завой в кръг, когато стигнеш първоначалната си точка трябва да се е калибровал.
                Абе и с ляв завой става, ама пак ииска същото търпение - поне две кръгчета искаше моя, докато си намери севера.
                Пък ако решиш да задълбаваш в корекции на девиации .. ще ти пратя хелпа за настройка, ама смисъла клони към нула.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                  Абе и с ляв завой става, ама пак ииска същото търпение - поне две кръгчета искаше моя, докато си намери севера.
                  Пък ако решиш да задълбаваш в корекции на девиации .. ще ти пратя хелпа за настройка, ама смисъла клони към нула.
                  Е, аз направих 4 кръгчета, но нищо не се получи. Излезе едно като стрелка, което ходи като шашаво от единия до другия край на скалата и толкоз.
                  А като угасиш колата и я запалиш пак, и това го е забравил.
                  На термометъра мига като грешка Е5. Туй кво ще да значи?

Коментар

Прочети втората страница от Rukovodstvo-Po-Ekspluatacii.pdf

Коментар

Първоначално публикуван от Hala Преглед на мнение
                      Излезе едно като стрелка, което ходи като шашаво от единия до другия край на скалата и толкоз.
                      На термометъра мига като грешка Е5. Туй кво ще да значи?
                      При този случай натискаш отново бутона на настройка и правиш кръгчета докато се настрои. И за моя бяха необходими две кръгчета , че и го бях натиснал постоянно доколкото си спомням. Грешка Е5 незнам какво означава.
                      Б. Бонев
                      0осем88две6шест71три

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X