Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Майстор за компас-термометър, или нов?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Майстор за компас-термометър, или нов?

Колеги компаса и температурата на моито Паджеро се оправи само като откачих акумулаторите за друг ремонт и всичко се оправи. Сега показва външна и вътрешна темепература. Само с компаса незнам как се работи но има време да го разуча.

Коментар

Първоначално публикуван от lubomv Преглед на мнение
      Колеги компаса и температурата на моито Паджеро се оправи само като откачих акумулаторите за друг ремонт и всичко се оправи. Сега показва външна и вътрешна темепература. Само с компаса незнам как се работи но има време да го разуча.
      Натискаш копчето на компаса и го държиш натиснато, правиш пълен кръг с колата и компаса си намира посоките.
      Хипопотамът е интересно животно- колкото по-затъва в калта, толкова по-голяма уста отваря.
      0878226696; 0876927507

Коментар

Мерси много. Ще го пробвам след малко. Без туй трябва да пробвам джипката, че има пишман майстори - смениха гиривния филтър и сега въртиш кат идиод, а и оборотете и се сменят.

Коментар

сега го запалих и компаса пак не работеше. Значи има вирус някъде

Коментар

Малиии. На няколко места, като пишеш за едно и също нещо явно е по- сигурно. За паленето виж дали е затегнат добре филтъра. Ако е затегнат остави автомобила да поработи на място и звестно време, ако има въздух ще го изкара.
            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Не. Не съм искал да получа информация и от тази тема. аз незнаех че има отворена такава и бях пуснал такава тема. Просто отговорих как се е реших временно проблема с компаса и в тази тема - нищо повече.

Коментар

Колеги имам един проблем.Взех компаса от Паджеро също и датчиците и искам да го сложа на Л200 93год.Но не знам дали работи и как да го включа към пикапа,защото той няма кабели за такива уреди!Бихте ли ми изпратили с смс телефона на Светльо от Враждебна да се консултирам с него?Моя номер е 0886128243.Благодаря!

Коментар

И аз да се включа в темата, моя термометър работи но показва само външната температура, като сменя да покаже вътре в купето и премигва (ЕО) на дисплея. Какъв може да е проблема?

Коментар

Прекъснат или окъсен датчик или проводниците до него.

Коментар

Да, благодаря "Паджеровод", погледнах датчика под кормилото и със сигурност му липсва някаква външна част! Вижда се една оголена жичка да стърчи... Май ще трябва нов датчик. Интересно ще ми е да видя някъде здрав, кой знае може и да се спаси нещо.

Коментар

И аз имах проблем с компаса. Много трудно се добрах до координати на този ел. техник - Светльо, щото не мога да пращам ЛС :-) Сега вече всичко е наред. Ако някой търси телефона му - ще му го пратя. Моят е - 0879331338
                        ------------------

... когда кто то тупой, это навсегда !

Коментар

Първоначално публикуван от flippo Преглед на мнение
                          И аз имах проблем с компаса. Много трудно се добрах до координати на този ел. техник - Светльо, щото не мога да пращам ЛС :-) Сега вече всичко е наред. Ако някой търси телефона му - ще му го пратя. Моят е - 0879331338
                          Много ти благодаря за телефона. Другата седмица и моят пътува за София за ремонт.
                          Абе дразни ме нещо като на работи в джипа.

Коментар

И моя го оправиха. В сряда пътуваше за София, а днес съм с работещ компас

Коментар

Днес намерих време и смених всички кондензатори на средната платка, появи се индикацията на термометъра и компаса но.. само се виждат . Ако някой знае кое още трябва да сменя да помага, че се разболявам като нещо не работи по джипката. Благодаря...

Коментар

Днес смених кондензаторите на горната платка и всичко е точно . Работи си нормално..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X