Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новото ми зверче.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Новото ми зверче.

Какво му се прави този път в сервиза

Коментар

Първоначално публикуван от afterburner Преглед на мнение
      Какво му се прави този път в сервиза
      След махането на газовата от някъде почна да губи антифриз. Нещо не е наред. Освен това накладките правят ебаси оркестъра и те трябва да се сменят и единия спирачен апарат не ми харесва как спира. Също така има и някой други дреболий за оправяне пък аз не обичам когато нещо не е в ред и го оставих в сервиза. Омбрето е мн зает човек обаче и ще мине време докато погледнат моето и го оправят
      GSM: 0898 554713
      Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Теча е гадно нещо, особено при този двигател. Аз стигнах до свалянето на всичко до гол блок и глави, докато успея да намеря от къде може да е текло моето... На края смених всичките гарнитури и О-пръстени, дори и водната помпа... та покрай нея и ангренажа и ролките... виждах къде е текло, но нямаше следи да тече от някое от местата, от които имаше шанс да се е случило...

За Омбрето пък слушам вече от навсякъде и то само хубави неща. Ще трябва и аз да мина през него, най-малкото да се запознаем и да поговорим относно някои неща... ще се радвам, ако имаш желанието, когато ходиш към него, да пишеш предварително един ПМ, тамън да се запознаем и с теб, виждам, че си мераклия относно марката и модела, пък си и колега по OS, пък да имам и повод да отида до там и да се запозная и с него

Коментар

Първоначално публикуван от afterburner Преглед на мнение
          Теча е гадно нещо, особено при този двигател. Аз стигнах до свалянето на всичко до гол блок и глави, докато успея да намеря от къде може да е текло моето... На края смених всичките гарнитури и О-пръстени, дори и водната помпа... та покрай нея и ангренажа и ролките... виждах къде е текло, но нямаше следи да тече от някое от местата, от които имаше шанс да се е случило...

За Омбрето пък слушам вече от навсякъде и то само хубави неща. Ще трябва и аз да мина през него, най-малкото да се запознаем и да поговорим относно някои неща... ще се радвам, ако имаш желанието, когато ходиш към него, да пишеш предварително един ПМ, тамън да се запознаем и с теб, виждам, че си мераклия относно марката и модела, пък си и колега по OS, пък да имам и повод да отида до там и да се запозная и с него
          Като дойде време да ходя да си я взема ще ти звънна да ме закараш Омбрето определено си разбира от работата. Много е натоварен обаче

Малко офф:
          За ОСа какво да ти кажа.. мразя неща лишени от логика Работя в хостинг компания и се занимавам с дедикейтед сървъри. 80% от клиентите ползват линукс, а другите 20% уин. 90% от клиентите които се обаждат с проблем са на уин. Прави сам сметка

Коментар

Няма грижи, ще те закарам, ма ще е с лека кола, моето още е в бокса, чакам разни планки от лазер... Ще си пусна тема като дойде времето Пък за IT stuff-a ще поговорим, като се видим.

Коментар

Ееееее изпуснал съм....ха да ти е честит и само газ.....устиска за бензинка......аз неможах ......много безаварийни километри.....
              Кажи нещо повече за машинката....блокажи има ли....? Ще ми се един блокаж на предните колела ама да видим кога че напоследък се измъквам на магия......
              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
              Анатолий Пейчинов o8875о9815
              https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                Ееееее изпуснал съм....ха да ти е честит и само газ.....устиска за бензинка......аз неможах ......много безаварийни километри.....
                Кажи нещо повече за машинката....блокажи има ли....? Ще ми се един блокаж на предните колела ама да видим кога че напоследък се измъквам на магия......
                Хехе естествено! Аз затова направих цялото упражнение... Ако ми беше за дизел щях да си карам старото. Просто не съм фен на дизела Благодаря за пожеланиата! Има супер-селект(идва с блокаж на централния диф) и блокаж на задния диф. За хюндайя не знам, но може и да е възможно да му сложиш такава раздатка. Поразпитай малко. Раздатката не е много скъпа.

Коментар

Първоначално публикуван от pH Преглед на мнение
                  Работя в хостинг компания и се занимавам с дедикейтед сървъри. 80% от клиентите ползват линукс, а другите 20% уин. 90% от клиентите които се обаждат с проблем са на уин.
                  Абе и аз знам некое изречение на китайски, ама от това нищо не разбрах . Сори за спама. Успех с машината, прекрасна е и цвета никога да не сменяш, това и е чара.
                  Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

Аз имах предвид блокаж на предния диферинциал......невиждам проблем да се сложи на какъвто и да е.....ама е цифра....
                    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                    Анатолий Пейчинов o8875о9815
                    https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                      Аз имах предвид блокаж на предния диферинциал......невиждам проблем да се сложи на какъвто и да е.....ама е цифра....
                      Tа нали си има лебедка,тя ще му помага отпред.
                      Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
                      АСК Ален Мак

Коментар

Със здраве колега и само напред. А как е сравнение със старото?

Коментар

Скоро не бях влизал в тази тема и ти хоп извадил си на показ дзвера.
                          Браво Петьо, много е добро. Дано това ти легне по за дълго на сърцето и да го караш без аварийно докато не решиш да го смениш.
                          Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                          Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение
                            Скоро не бях влизал в тази тема и ти хоп извадил си на показ дзвера.
                            Браво Петьо, много е добро. Дано това ти легне по за дълго на сърцето и да го караш без аварийно докато не решиш да го смениш.

Не го виждам да го смени скоро, да некажа и след няколко години. Той мерака на Пецата е неизмерим

Коментар

Колега страшна машинка!!! Много ме кефи ама явно тебе повече .Аз имам същото зверче пак кабрио, ако се чудиш за нещо как е що е ? може да звънкаш. А и някой път да се поокаляме някаде около Софийско. Поздрави и без аварийно

Коментар

колега честито и от мен - кайи какво ще правиш с газовото - то е инжекционово до колкото знам - ако не си го дал можем да се разберем нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X