Шумът се чува при малки обороти но когато леко завъртя волана изчезва. Нормално ли е това?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Шум при 2,8 мотор
Свий
X
-
До: Шум при 2,8 мотор
Първоначално публикуван от Калин Преглед на мнениеА,ако кажеш и какъв е шума,може и някой да се сети.
естествено, че Паджеровод отново е прав - то е логично-следствено мислене...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеама бууу-уу, или чакър-чакър-чък.чък.чък......
Вени, жестоко описание на шума си дал.
Искрено се развеселих.
Относно темата - случвало ми се е да се появи подобен шум при намаляло ниво на хидравличната течност, особено осезаем бе шума при ниски обороти на двигателя и навъртян и задържан волан в крайна точка.
Поздрави.
Коментар
-
Благодаря на всички отзовали се до сега и най вече на колегата Veni 1 за описанието на шума.Според мен този шум се получава от луфт в зъбите на ангренажните зъбни колела има го само при топъл двигател и при 800 до 1000 оборота.По вероятно ГНП-то да е причината за него.Интересува ме колеги които са с този мотор има ли го при тях.
Коментар
-
Нямах предвид че шумът идва от помпата а че тя е причинителя на шума.Мисълта ми е когато се преодолее момента на впръскване зъбното колело получава по голяма инерция и ако има някакъв луфт във всички ангренажни зъбни колела при малки обороти не е ли възможно да се появи някакъв шум.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар