Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Автоматична скоростна кутия палене на дърпане.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Автоматична скоростна кутия палене на дърпане.

Един приятел ми показа следното нещо мерцедес г-класа автомат.я пали на скорост връзах го и го дърпам той като тръгне джипа го дава на директна,каза ми да го дърпам с скорост 50км/час и джипа му запали.

Що е то.

Възможно ли е това и с паджерото?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

До: Автоматична скоростна кутич палене на дърпане.

Първоначално публикуван от Kircho-sopot Преглед на мнение
    Един приятел ми показа следното нещо мерцедес г-класа автомат.я пали на скорост връзах го и го дърпам той като тръгне джипа го дава на директна,каза ми да го дърпам с скорост 50км/час и джипа му запали.

Що е то.

Възможно ли е това и с паджерото?
    Че си открил топлата вода.Пробвай.
    Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
    АСК Ален Мак

Коментар

До: Автоматична скоростна кутия палене на дърпане.

Дали е добре за скоростите?
      sigpic
      Land rover lightweight-series 3
      Range Rover V8
      Range Rover Classic Vouge SE V8
      Mercedes G280

ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!

Коментар

Кирчо дай малко повече информация, че вече и аз съм с автомат и да знам ако закъсам каква е процедурата
        GSM: 0898 554713
        Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Коя година ти е автомата.
          АСК Ален Мак

Коментар

93
            GSM: 0898 554713
            Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Мисля,че няма проблем.Но не се препоръчва
              АСК Ален Мак

Коментар

Всяка автоматична трансмисия може да увлича двигателя и това ясно се вижда при спускане по наклон. Дали ще иска да го направи и дали ще се навие да го направи на спрян двигател, е въпрос на заложената в нея логика на работа.

Няма да го направи толкова добре, като ръчната и трябва движение с относително по-висока скорост. И със сигурност не е фатално да се опита. Проблеми с автоматиците възникват само при продължително теглене.

Коментар

Не съм убеден,че е без проблем да се правят такива опити на всякакви кутий.
                  Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
                    Не съм убеден,че е без проблем да се правят такива опити на всякакви кутий.
                    Няма какво да им стане от 500-1000м влачене. Кутията или няма да зацепи изобщо и тогава просто няма да забележи, че не се маже, или ще влезе в щатния режим на движение без газ, в който случай всичко в нея се върти и маже. Първият режим е опасен само ако е продължителен и нещо се изпече от въртене без масло, вторият си е щатен и не се очаква да вреди.

Сега си мисля, дали пък зацепеният режим при автоматика не е по-благоприятен за аварийно теглене в някои случаи.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      Няма какво да им стане от 500-1000м влачене. Кутията или няма да зацепи изобщо и тогава просто няма да забележи, че не се маже, или ще влезе в щатния режим на движение без газ, в който случай всичко в нея се върти и маже. Първият режим е опасен само ако е продължителен и нещо се изпече от въртене без масло, вторият си е щатен и не се очаква да вреди.

Сега си мисля, дали пък зацепеният режим при автоматика не е по-благоприятен за аварийно теглене в някои случаи.
                      500-1000м не им пречи,но при новите авт.с тези комп.за някои модели не се препоръчва теглене повече от 40-50км.
                      АСК Ален Мак

Коментар

Хм, Кирчо, не си губи времето в разпъване на въжета, и опити да си прецакаш кутията...
                        Тя няма да се повреди от дърпане, ама когато селектора е на N, или още по-добре, раздатката да е отключена...
                        а че няма да запали, няма ..
                        това не е Мерседесова кутия..
                        а и те не всички имат втора помпа, която да осигури необходимото налягане..

не, няма да стане това, дето го мислиш...

Коментар

Това с паленето на автоматик с дърпане единствено може да предизвика усмивки у зрителите..., особено тези дето имат дори и малка представа от устройството, на автоматична скоростна кутия...

Колкото до тези кутии на Мерцедес които има втора помпа и позволяват палене с дърпане... Да, има такива, това е сигурно..., само на най-старите модели, но в най-големият сервиз за автоматици в България още не са виждали... дори и тези дето има място за такава помпа я нямат монтирана... Това не означава че въобще няма, означава че можете да не го вземате предвид... Автоматик който пали с дърпане НЯМА!
                          Последно редактирано от Венцислав Петров; 12-04-10, 09:21.
                          VPetrov.photography

Коментар

Възможен ли е военен вариант на Г да има такава опция?

Коментар

аз знам един начин на палене с дърпане дърпаш кабелите от акумулатора на комшията до твоя и палиш
                              куче или вълк?
                              в клетка ,или свободен?
                              въпрос на личен избор.
                              Вихрен Илиев
                              0888249888
                              blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
                              Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X