Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво масло да сложа в диференциалите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво масло да сложа в диференциалите

Здравейте,нов съм и незнам дали тук трябва да пусна темата си за това ме извинете..

Преди около 1 месец си вземах Мицубиши Паджеро 2,5тди GLX 96г (дълга база) и се интересувам какво масло трябва да налея в диференциалите, раздатката и скоросната кутия...

До: Какво масло да сложа в диференциалите

Свали си ръководство за Паджеро от нета,ако нямаш такова и виж в спесификацията.Пише си всичко.

Коментар

Ем колега маслото си е обикновенно май диференциално масло мисля ,че се казваше М10-д но не съм сигорен аз на нивата наливам такова. Мисля ,че няма значение от марката но ....все пак .....
      За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
      Honda Dominator 650
      088ЧЧ93979-->Борис
      0878956Ч38-->Борис

Коментар

М10д изобщо не е диференциално.Пак казвам виж си в ръководството.Ако не се лъжа вискозитета трябва да му е 80W90 без значение от марката,само да не е менте.Иначе каквото и масло да му сипеш все ще кара,но докога не се знае?!

Коментар

Ето.

Както и https://htftp.offroad-bulgaria.com/denislav/pajero/Owners%20manual/Pajero2_owners_manual_part2.pdf - към края има таблица с типове и количества на трансмисионните масла.

Както и тука: https://htftp.offroad-bulgaria.com/M...ajero-Montero/
          Прикачени файлове

Коментар

Сложи си kutenkuler75w90 едно и също е и за скорости и за дифовете и за хидравлика такива като колегата с ладата не знам вобще защо пишат като нямат никаква представа защо става дума
            Техниката дава толкова колкото можеш да вземеш от нея!!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X