Колеги , понеже реших да подновя джипката на всички фронтове , стигнах и до регулиране на задния мост (окачване) , искам да предупредя всички на които джипките не са нови и са разкрачени одзат , влиза се в голям филм поне за мен беше така , след като си набавих всички нужни части за подмяна , втулки и болтове (есцентрици-незнам дали правилно съм написал) отидох на почти на модерната машина за реглаж 
И започна филма , нищо не се мърда всичко клеясало ! болтове за се заварили във втулките и нищо , започна рязане на долните носачи
те са лесните но на горните щанги става страшно , както и да справих се с този проблем но доста е трудно , нека на всеки на които джипката е окрачена да знае че освен с нови може да се мине по тънката лайсна , може да направи болтове при стругар и да си поръча само втулки , горните и долните са едни и същи ! аз не минах така но ако се наложи следващия път ще го направя

И започна филма , нищо не се мърда всичко клеясало ! болтове за се заварили във втулките и нищо , започна рязане на долните носачи

Коментар