сори не знаех за кирилицата,мицубишито е2.8тди 1998г немога да намеря работен комплект гумички за задния спирачех апарат в моргите несе знае състоянието им
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гумички за спирачно цилиндърче
Свий
X
-
До: pomagaite kolegi
Колега, първо прочети правилата на форума.Първоначално публикуван от Ilko Преглед на мнениеzdraveite na vsijki ,imam edin na prav poglet malak problem no se poluji goljm za men ,blokirva mi zadno djsno kolelo i se okaza je sa skasani gumijkite na spirajnij aparat i nemoga da namerja raboten komplekt da si kupj ako njkoi znae kade da namerj mola da pomogne jipkata e 2,8 tdi desen volan 1998g
Писането е задължително на Кирилица за да е по ясно за какво иде реч.
А до колкото можах да прочета, проблема се решава лесно. Взимаш от моргата един апарат и го сменяш.Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR
Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!
-
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...EF%EB%E5%EA%F2
Ей в тази тема пише нещо за ратола.
Коментар
-
благодаря за съвета за моргата но на мен апарата ми е добре просто гумичките са се скасалиПървоначално публикуван от Дочев Преглед на мнениеКолега, първо прочети правилата на форума.
Писането е задължително на Кирилица за да е по ясно за какво иде реч.
А до колкото можах да прочета, проблема се решава лесно. Взимаш от моргата един апарат и го сменяш.
Коментар
-
Абе, на мен в Евро 07 ми искаха по 34лв. за единия цилиндър\спирачен\, и гледам колегите са писали ,че в Ратола излизат по тънкоПървоначално публикуван от Ilko Преглед на мнениеблагодаря за съвета за моргата но на мен апарата ми е добре просто гумичките са се скасали
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
.
Коментар