Здравейте колеги , имам проблем с жироскопа , от известно време набллюдавам течноста и малко по малко тя намалява , не знам точно каква е течноста и дали може да се оправи ,моля за информация !?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Течност в жироскопа
Свий
X
-
До: Течност в жироскопа
Тъкмо щях да напиша да му долееш глицеририн и josecuervo ме е изпреварил.
Заблудил си се- това не е жироскоп, а нещо като креномер ( може би мери и диферент), но не му вярвай на този "прибор". Гледай си пътя и вярвай на задника си.
Стефане, на всички потънали кораби и самолети, жироскопите са потопени в течностThere is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
No wahalla.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеВ това пък къде има жироскоп?
Сефте чувам за течност в жироскоп. Даже за жироскоп в течност не съм чувал.
Коментар
-
Значи, по принцип истинския жироскоп работи на принципа на пумпала (колкото и смешно да ви звучи). Та истинския жироскоп по принцип се води "изкуствен" хоризонт и се изпозва главно във въздухоплаването. А този уред който го имаме на жипките мери наклона така че по принцип не е правилно да го наричаме жироскоп. Както и да е де, всички разбрахме какво има впредвид колегатаM57D30T1
W450
Коментар
-
Първоначално публикуван от revizora Преглед на мнениеЗдравейте колеги , имам проблем с жироскопа , от известно време набллюдавам течноста и малко по малко тя намалява , не знам точно каква е течноста и дали може да се оправи ,моля за информация !?
Колега, поправи си го това нещо щом те кефи но като тръгнеш в гората не го гледай, че докато зяпаш в него няма да видиш пъна който обръща колата.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Navi
Четох че има нещо подобно на жироскоп с течност, ма е патент точно за показване на ориентацията на ракети. И то отдавана!
То дето се вика: на един еднороторен жироскоп живеем всички.
There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
No wahalla.
Коментар
-
Мда. А някой да си даде зор да чете из форума, в който пише? Или поне да потърси в гугъла?
Верно ми е смешно изкуствения хоризонт да се сведе до пумпала. Или до авиацията, в която торпедата например, в последните години са голяма рядкост. Макар че не могат без изкуствен хоризонт. Който пък не ще да хоризонти без четири триосни жироскопа. Тях с кво ще ги въртите устойчиво накиснати в течност, и от къде ще им вземете толкова ток - хептен не се сещам.
А виж жирокомпасите имат жироскопи, пък нямат хоризонт. И жировертикалата има жироскопи, макар че като и гледам името сигурно е вертикална, а не хоризонтална. Оплескахме я, не знам какво и да мисля ...
Купете си по някоя книга, вместо скъпи джипове, а уикипедията я забранете в браузъра. Това е път към злокачествения идиотизъм.
Глицерина го налей в шишето с технически спирт, и получи водка каменарка.
В тая шашма се сипва лигроин, и понеже няма да намериш - търси декалин.Последно редактирано от Стефан; 19-03-10, 00:17.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Navi Преглед на мнениеточно за показване на ориентацията на ракети. И то отдавана!
и по танковете се намират такива..
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеГлицерина го налей в шишето с технически спирт, и получи водка каменарка.
а инак, на това устройство му викат инклинометър
как работи жироскопа, и защо, се учи в "Механика - I-ва част"
Коментар
-
Моя изтече напълно лятото, пукна се от горещината. Напълних го с глицерин от аптеката, който първо замразих до -30 във фризера(ако не е чист, помътнява заради водата разтворена в него).
По добрия вариант е течен парафин(не е хигроскопичен), той се продава с 2 концентрации. По високата е по добрата. Ремонта е лесен, не го пълни догоре, остави му място да се разширява.I get High by going Down
Коментар
-
Моито от задната страна е гофрирано като мембрана да поема разшиението и беше пукнато там.Залях го с каноколит парче плат и пак каноколит стана супер.От горе дупката е запушена с някаква смола изчегърках я и го напълних с течен парафин.Вече една година нямам проблем.Дано съм бил полезен.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар