здрте харесал сам си този Жип ако може да си кажете мението, Мерси предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мнение за pajero :)
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: мение за pajero
Първоначално публикуван от gouk Преглед на мнениездрте харесал сам си този Жип ако може да си кажете мението, Мерси предварително
-
До: Мнение за pajero
Първоначално публикуван от gouk Преглед на мнениеами да 3000V6 няма ли да гори мн гумите са "33 13.50 15 MAXXIS MUDZILLA"
Коментар
-
"За да яздиш камила, трябва да търпиш миризмата!"
Джипката изглежда добре, ако те устройва цената, не му мисли много.
А, и почети из форума, отдели време, ще ти се изясни всичко.
Успех!VARADERO SD2
Коментар
-
Първоначално публикуван от teopajero Преглед на мнениеАко се почудиш още малко някой ще го лапне/макар и с десен волан/.
Мога да го заменя за моето, по-малко гори 2.5д, но и по-малко върви...помисли.Aprilia 125 1991
Bashan 200c 2007
Suzuki Vitara 1.6 16v 1993
Suzuki Grand Vitara 2.5 1998
Коментар
-
Хубава машинка. Като се има в предвид, че десния волан страда от корозия сравнително по-малко не е за изпускане. Относно разхода да не мислиш, че които и да е друг джип с бензинов мотор ще гори по-малко/независимо дали е УАЗ;ГАЗ;ТОЙОТА;НИСАН и т.н./. Имаше и започната тема за монтирани газови инжекциони на П2 с 3,0 бенз. с посочени конкретни резултати за разхода ама не я намирам. Ако ламаринките са свежи мисля, че такава скъпа инвестиция ще бъде оправдана. Лично за себе си мога да кажа, че донякъде съжалявам, че не взех бензин когато взех моето П2 2,5. По голям избор и с повече екстри за същите пари, но пуста мода да е дизел ама здраве да е. Гори ми градско около 12 но съм имал и резултати 15/100 по 2 левчета смятай/имаше период и над2,5 лв/л. На газ 17 да ги докарваш пак връзва. Е вярно, че газов инжекцион задължително пали на бензин но това има и добра страна. Успех и както казват колегите тук "кеф цена няма". Поздрави.Последно редактирано от pahov; 17-03-10, 12:28.MITSUBISI PADJERO 2,5 TDI. 1994 Г. Кандидат ретро.
Коментар
-
Първоначално публикуван от gouk Преглед на мнениеволана не е проблем говорих с продавача сигорно Ще направим зделкатаGSM: 0898 554713
Уебсайт: BULEXTREME.com
Коментар
-
Първоначално публикуван от pH Преглед на мнениеАко поради някаква причина се откажеш прати едно лично, че ми потекаха лигите и бих го отнесъл с кеф
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар