Обява

Свий
Няма добавени обяви.

pajero 3.5 24v vapros za parnoto

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• pajero 3.5 24v vapros za parnoto

izvinqvam se na vsicki kolegi i moderatorite za latineca,v momenta se namiram v angliq i mi se nalaga da patuvam s pajero 3.5 24v obache parnoto mi ne raboti,vodata ne cerkulira prez radiatorcheto,nai veroqtno ima kran na vodnata sistema koito e zaql i ne puska kym radiatorcheto,ako nqkoi e zapoznat poveche kade se namira krancheto ste se radvam ako mi pomogne da go namerq,izvinqvam se oste vednyj za latineca,no tuk nqma kirilizator...

Извинявам се на всички колеги и модераторите за латиницата,в момента се намирам в Англия и ми се налага да пътувам с паджеро 3.5 24в обаче парното ми не работи, водата не циркулира през радиаторчето, най вероятно има кран на водната система които е заял и не пуска към радиаторчето, ако някой е запознат повече къде се намира кранчето ще се радвам ако ми помогне да го намеря,извинявам се още веднъж за латинеца,но тук няма кирилизатор

За кирилицата ползвай това
    Последно редактирано от Goblin; 09-03-10, 16:56.

До: pajero 3.5 24v vapros za parnoto

Първоначално публикуван от tirol Преглед на мнение
    izvinqvam se na vsicki kolegi i moderatorite za latineca,v momenta se namiram v angliq i mi se nalaga da patuvam s pajero 3.5 24v obache parnoto mi ne raboti,vodata ne cerkulira prez radiatorcheto,nai veroqtno ima kran na vodnata sistema koito e zaql i ne puska kym radiatorcheto,ako nqkoi e zapoznat poveche kade se namira krancheto ste se radvam ako mi pomogne da go namerq,izvinqvam se oste vednyj za latineca,no tuk nqma kirilizator...
    Кранчето(Паджерото не е Лада) или клапата управлявана от жило се намира на манчо в кътния зад много,много неща като климатика например и според мен причината не е там,а или ти е шунтирана връзката при двигателя ,или радиатора на парното е пълен с котлен камък и боклуци.Като завъртиш ключа за парното на топло студено и обратно трябва да усещаш поне минимално усилие, което означава че жилото не е откачено.Почти съм сигурен ,че трябва да се сваля таблото ,за да се види радиаторчето ,но това само ти може да прецениш на място,останлото са предположения.Успех
    Прикачени файлове
    [FONT=Comic Sans MS]
    [/FONT]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X