колеги може и да има такава тема но поне аз не можах да открия значи искам да си сложа фланци на мицубишито но ме притеснява след като ги сложа че няма да остане място където да навия гайката как го решавате този проблем нещо друго подменя ли се за да станат по дълги болтовете за да завия гайката накрая.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
фланци
Свий
X
-
До: фланци
Първоначално публикуван от don_baro1 Преглед на мнениеколеги може и да има такава тема но поне аз не можах да открия значи искам да си сложа фланци на мицубишито но ме притеснява след като ги сложа че няма да остане място където да навия гайката как го решавате този проблем нещо друго подменя ли се за да станат по дълги болтовете за да завия гайката накрая.Джиповските фланци идват със шпилки. Слагаш фланеца и го затягаш на шпилките все едно си сложил джанта. Фланеца ти дава 6 други шпилки на които пък слагаш джантата.
GSM: 0898 554713
Уебсайт: BULEXTREME.com
-
Първоначално публикуван от pH Преглед на мнениеТея фланци не са като онеяДжиповските фланци идват със шпилки. Слагаш фланеца и го затягаш на шпилките все едно си сложил джанта. Фланеца ти дава 6 други шпилки на които пък слагаш джантата.
Абе ученото си е учено
Точно така е , фасулска работа
Коментар
-
Първоначално публикуван от teopajero Преглед на мнениеАбе ученото си е учено
Точно така е , фасулска работаGSM: 0898 554713
Коментар
-
Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеи други гъзареем - знаеш ли какъв е е кеф да си гледаш гумите в страничното огледало?Y61
Коментар
-
Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеи други гъзареем - знаеш ли какъв е е кеф да си гледаш гумите в страничното огледало?
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от laary Преглед на мнениеСамо за протокола не ухвъргват ли огледалото щом чак гумите виждаш?. След последната разходка имах по една педя топки кал по тавана, предния капак и джама
. Ама нали в това е част от кефа...
NISSAN PATROL GR
OFFROAD CLUB 4x4 VRATZA
Коментар
-
Първоначално публикуван от karo_1 Преглед на мнениеКакво ти огледало, ако си с по агресивни гуми(мойте са Федима Екстрийм), така хвърля че не можеш да разбереш не цвета, а марката на джипа. След последната разходка имах по една педя топки кал по тавана, предния капак и джама
. Ама нали в това е част от кефа...
Даже се забавлявам като я закарам на автомивка и тея не вярват, че може така да се омаже кола
GSM: 0898 554713
Коментар
-
Първоначално публикуван от pH Преглед на мнениеИ аз нямам нищо против тинятаДаже се забавлявам като я закарам на автомивка и тея не вярват, че може така да се омаже кола
Ти обичаш тинята, виждал съм те
Тази седмица слагам комина.
Ще пусна снимки
Коментар
-
Първоначално публикуван от teopajero Преглед на мнениеХи-хи-хи
Ти обичаш тинята, виждал съм те
Тази седмица слагам комина.
Ще пусна снимкиGSM: 0898 554713
Коментар
-
Първоначално публикуван от pH Преглед на мнениеТео защо вървиш от зад на пред? Сложи първо гуми!!!
Иначе са ми чисто новички TOYO,а и сега нали е криза....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар