Обява

Свий
Няма добавени обяви.

V8 на PAJERO 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• V8 на PAJERO 2

Колеги,

Вчера гледах в youtube PAJERO 2 с V8 двигател.http: www.youtube.com/watch?v=jwLz_xt7e18

Някой знае ли дали има такова нещо в БГ ?

И дали може да се сложи такъв от GRAND CHEROKEE например?

До: V8 на PAJERO 2

Е, то само по заглавието на клипа се разбира, че е V8. Там сме виждали всякакви глупости.
    По принцип само майсторлък и мерак са необходими, за да стане. Но дали е нужно?

Коментар

Има много хубави V6-ци, които директно стават на скоростните кутии... защо гледате такива толкова сложни преправяния

Коментар

А изобщо защо е нужно като си се продават Pajero с V6 3.0 и 3.5 които вървят доста добре. Не е проблем и V12 да му се сложи зависи от средствата и желанието.
        no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от teopajero Преглед на мнение
          Колеги,

Вчера гледах в youtube PAJERO 2 с V8 двигател.http: www.youtube.com/watch?v=jwLz_xt7e18

Някой знае ли дали има такова нещо в БГ ?

И дали може да се сложи такъв от GRAND CHEROKEE например?
          Ако си толкова мераклия, аз ще ти го сложа.
          Ама според мен трябва и един работещ Гранд за донор.
          Тогава някой логично ще зададе въпрос: Ами като трябва цял Гранд, що да не си карам Гранда?
          Друг ще отговори: От любов към марката и парите нямат значение.

Коментар

Почти всеки мотор може да бъде подкаран и без оригиналната електроника. Ползва се отделна универсална такава, така че и това не е проблем. Ако искаш мощно Паджеро - намери си MIVEC глави от Pajero Evo (3.5) или Mitsubishi Diamante 30M (3.0). И двете глави са еднакви и стават и на 3.0 и на 3.5 блокове. 3.0 с такава глава и оригинална електроника е 270 коня, 3.5 е над 300, но се рекламира като 280, както всички други коли от тази епоха - има споразумение м/у японските производители да не рекламират колите си по-мощни от 280 коня.

Коментар

чакаи чакаи че ме заинтригува ? моето е 3,5 ! какво трябва да сложа ?? за да стане примерно с мотора на ево ? какво трябва да набавя ?

Коментар

Хаха, не съм казал, че е лесно обаче Трябав да си намериш Mitsubishi Diamante 30M, които са правени за Япония само... и само определени години 95-97ма по спомен... Трябва ти двигателя или поне само главите. Успех желая, защото е рядък мотор. Но е далеч по-лесно да го намериш него от колкото 3.5 от Evo, има много по-малко бройки Evo-та от колкото Diamante 30M.

Коментар

Първоначално публикуван от ORTIZ Преглед на мнение
                  чакаи чакаи че ме заинтригува ? моето е 3,5 ! какво трябва да сложа ?? за да стане примерно с мотора на ево ? какво трябва да набавя ?
                  Защо не му сложиш едно турбо и един мегаскуърт, по-добри изпускатели и един чип и без много преправяне ще имаш 100-на 150 коня отгоре. Със сигурност ще е по-лесно и евтино от Swap-a на V8. ( за конете говоря наизуст ).
                  no signature no problems

Коментар

Защо ли ? Защото трябва да сваля мотора долу да сменя бутала биели и квото се сетиш с ковани не е толкова лесно с тоя Мегаскуърт ! иначе да си призная ми мина идеята за турбо но след бърз оглед ми истина идеята

Коментар

Първоначално публикуван от afterburner Преглед на мнение
                      Хаха, не съм казал, че е лесно обаче Трябав да си намериш Mitsubishi Diamante 30M, които са правени за Япония само... и само определени години 95-97ма по спомен... Трябва ти двигателя или поне само главите. Успех желая, защото е рядък мотор. Но е далеч по-лесно да го намериш него от колкото 3.5 от Evo, има много по-малко бройки Evo-та от колкото Diamante 30M.
                      Хвърли някоя снимка на това Diamante 30M да видим кво тръсим

Коментар

http://autospeed.com/cms/title_Mount...1/article.html
                        Three witches watch three Swatch watches.
                        Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

Първоначално публикуван от ORTIZ Преглед на мнение
                          Хвърли някоя снимка на това Diamante 30M да видим кво тръсим
                          Най-общо, търсиш наточен Галант(1996-1998г.) с десен волан.
                          Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Mомчета,

Пуснах тази тема ,не за да търся полемика или да пораждам спорове.
                            Просто ми харева звука на V 8 , и кожуха на PAJERO 2.

Бих добавил, че ако имам повечко пари, не бих се замислил за V8.
                            Не е въпроса само в конете, звука ми харесва също.
                            А и Грандове има доста и съм сигурен ,че би станало добре.

Затова и попитах има ли в БГ подобен.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                              Ако си толкова мераклия, аз ще ти го сложа.
                              Ама според мен трябва и един работещ Гранд за донор.
                              Тогава някой логично ще зададе въпрос: Ами като трябва цял Гранд, що да не си карам Гранда?
                              Друг ще отговори: От любов към марката и парите нямат значение.

Колега,

Стигна ли до момента на истината за мотора, ще ти се обадя непременно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X