Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прагове и защита за тях

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Прагове и защита за тях

Здравейте колеги, искам да ви попитам някой правил ли е подстригване на праговете на Паджеро 2?
    Върти ми се в главата да ги резна на 1см под вратата и да ходят право към пода на купето, с цел повдигане на страничните разстояния. След това направа на допълнителни прагове от тръба. Като всичко това ще се направи така, че да изглежда добре, а не мърляво.
    Очаквам вашите мнения!!!
    NISSAN PATROL GR

OFFROAD CLUB 4x4 VRATZA

До: Прагове и защита за тях

Брей, никой никво мнение ли няма. Сега разбирам защо няма теми в този подфорум от сорта на: "Какво направих по любимото Митсубиши" или "Подобрения по джипа"...
    NISSAN PATROL GR

OFFROAD CLUB 4x4 VRATZA

Коментар

Първоначално публикуван от karo_1 Преглед на мнение
      Брей, никой никво мнение ли няма. Сега разбирам защо няма теми в този подфорум от сорта на: "Какво направих по любимото Митсубиши" или "Подобрения по джипа"...
      Има но по - малко хора са с мицубиши Тепърва се разраства раздела по мои наблюдения. Освен това покрай националния празник всички са изчезнали. Иначе идеята ти е добра но за съжаление не мога да дам компетентно мнение. Мисля, че в тунинг раздела би пожънала по - голям успех.
      GSM: 0898 554713
      Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Май си прав колега, а и от мои наблюдения хората не свързват Митсубиши и Оффроуд, не знам защо обаче.
        Аз обаче съм авантюрист по душа и ще ги резна, и без това има малко гнило по тях, пък ако сгреша и не ми хареса винаги мога да си купя нови оригинални прагчета.
        NISSAN PATROL GR

OFFROAD CLUB 4x4 VRATZA

Коментар

Май си прав колега, а и от мои наблюдения хората не свързват Митсубиши и Оффроуд, не знам защо обаче.
          Аз обаче съм авантюрист по душа и ще ги резна, и без това има малко гнило по тях, пък ако сгреша и не ми хареса винаги мога да си купя нови оригинални прагчета.
          Къде има нови прагове и на каква цена? Чакам с интерес снимки на това, което си замислил.Успех. Поздрави.
          MITSUBISI PADJERO 2,5 TDI. 1994 Г. Кандидат ретро.

Коментар

И аз много искам да видя резултата. Ще е чудесно ако можеш да нащракаш целия процес.
            GSM: 0898 554713
            Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Какъв е смисъла ?
              на Паджеро 2 праговете са доста семпли и според мен нищо не печелиш като ги махнеш. Особено ако след това ще се чудиш как да го подсилваш там ?!

Доста любопитно ми става каква точно е идеята ти ?
              www.4x4Trips.bg

Коментар

Идеята е да се открие рамата без Бодилифт. За подсилване не мисля, че ще има нужда, след като се изреже стария праг ще се сложи нов но модифициран. Прилагам една схема, дано да се разбере за какво става въпрос. С червената линия е тръбата след подрязването, а с лилавата е преди подрязването. Тръбата е 6 см.
                Прикачени файлове
                NISSAN PATROL GR

OFFROAD CLUB 4x4 VRATZA

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X