Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mitsubishi Outlander

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Mitsubishi Outlander

Здравейте!
    Интересувам се дали е скъп за подръжка на старо 2.4i /2003-2004г./?

До: Mitsubishi Outlander

Нека първо да започнем с това: Какви са ти критериите за "скъп" и за "евтин"?
    M57D30T1
    W450

Коментар

Ясно ми е,че един SUV и то японски не е като да поддържаш W-Golf,
      но нямам представа за цифрите на най -често сменяните части/ходова ,консумативи.../,по принцип съм се замислил за Santa Fe на старо,той ми покрива критериите,и е поносим като цени на части,но Outlander ми харесва повече,затова искам да разбера дали е подходящ за масовият куповач?

Коментар

Въпросът ти е толкова общ и неясен, че дори и аз като собственик на Аутлендър не мога да отговоря на него. Като съпоставка - поддръжката ми с оригинални части в оторизиран сервиз е по-евтина от Пасат 2003г.

Това са моите цени за неща, които съм сменил по колата - 2003г, 2.0 двигател. Някои от частите при 2.4 са идентични, а други са с подобна цена.

ОБТЕГАЧ, АНГРЕНАЖЕН РЕМЪК 77лв
        РЕМЪК БАЛАНСИРАЩ - 65XY13 46 лв
        РЕМЪК 115лв
        ОБТЕГАЧ, АНГРЕНАЖЕН РЕМЪК 239лв
        РОЛКА,АНГРЕНАЖНА 75 лв
        РЕМЪК АНГРЕНАЖЕН 122лв
        =======================

Всички цени са без ДДС и без отстъпката от 15% за митсубиши клуб. Общата цена с ДДС е 809лв. С отстъпката 687.11лв с ДДС

306 лева с ДДС за водната помпа
        комплект съединител: 744.34лв с ДДС клиентска цена
        НАКРАЙНИК КОРМИЛЕН: 60.53 без ддс.
        105 лева за задни накладки с ДДС
        свещи, 120лв общо за 4 броя
        смених и маслото на трансмисията, но там не си спомням цената. Филтър - въздушен 20лв, маслен 10лв, на купето 40лв, масло - аз сложих Мобил1 5w30 пълна синтетика.

Всичките части са Made in Japan, оригинални на Мицубиши. Старите (оригиналните) бяха абсолютно същите като ги сравнявах при смяната. Това са цените в магазина на оторизиран сервиз и вносител за България, без отстъпката.

Заместителите вървят средно като цена с 20 до 40% надолу от тези части.

Коментар

Здравей, заглеждам се по тази марка, Mitsubishi Outlander 2.4I може ли да ми кажеш подробности относно окачване и 4х4

Коментар

От: Mitsubishi Outlander

Здравейте мисля за закупуването на Outlander с бензинов мотор 2.0 136кс. 2004-2005год. Бихте ли изказали мнение за този вариант добър-лош, цени на консумативи. Каквото и да е все ще ми е от полза.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X