Обява

Свий
Няма добавени обяви.

задни спирачни дискове на Паджеро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• задни спирачни дискове на Паджеро

От няколко дена в задно дясно колело се чува стъргане в спирачния барабан.Звука е като от ламарина стържеща в диска...Накладки има,но ръчната хич я няма....Възможно ли е да се е откачило нещо от вътрешните накладки/за ръчната/? и може ли някой да помогне -поне да каже къде могат да оправят проблема.Става въпрос за Паджеро 2.5 къса база 1996г.

До: задни спирачни дискове на Паджеро

Обади се на тел. 0888372287 и търси Севи. Супер доволен съм и само там ходя, щото са единствените хора разбиращи какво правят.
    П.С. Не искам да обиждам някой, ама за каквото и да съм отишъл там са ми го оправили и нямам намерение да пробвам на друго място.
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Гаранция не са "единствените хора разбиращи какво правят".
      Без да се обиждаш, такива коментари са супер несерион

Коментар

Първоначално публикуван от ifchon Преглед на мнение
        Гаранция не са "единствените хора разбиращи какво правят".
        Без да се обиждаш, такива коментари са супер несерион
        Чесно казано и аз съм се напатил от майстори и добре, че са съфорумниците с подобни коментари, че да ми олекне малко. Брах такива ядове с доказани сервизи (МотоЕксперт примерно), докато Андро не ме викна и всичко стана от 1вия път. Нещо което се беше правило 2 пъти вече и то мърляво и за много пари . Полезно е хората да споделят къде има кадърни майстори.
        GSM: 0898 554713
        Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

То че е полезно - полезно е, но да се казва, че те са единствените надали е вярно.
          А по темата - сигурен ли си че има накладки? Стърженето обикновено е от накладките на диска? Вътрешните накладки (от вътрешната страна на диска) погледна ли ги?

Коментар

Моля затворете темата!Проблема е решен!

Коментар

Първоначално публикуван от sithius Преглед на мнение
              Моля затворете темата!Проблема е решен!
              Би ли споделил как реши проблема, че аз имам подобен и съм все още в задънена улица
              Y61

Коментар

Първоначално публикуван от sashko Преглед на мнение
                Би ли споделил как реши проблема, че аз имам подобен и съм все още в задънена улица
                Ако не са криви предпазните ламарини, стърженето е заради износени накладки - вътрешните имат "сигнална" пластинка, която подсеща, че са за смяна.
                Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
                  Ако не са криви предпазните ламарини, стърженето е заради износени накладки - вътрешните имат "сигнална" пластинка, която подсеща, че са за смяна.
                  Не са криви предпазните ламарини и вътрешните накладки са на повече от 70%, проблеми с ръчната също нямам, скърцането на мен ми звучи като от накладките, но е много непостоянно и само при ниска скорост, след 3-та изчезва. Също така от вътрешната страна на барабана(на дисковете) няма следи от неравномерно износване или каквито и да било следи от неправилна работа на накладките
                  Сега зимата бях позабравил за проблема, тъй като, прозорците са ми затворени, а музиката е силна
                  Y61

Коментар

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение

Точна диагностика!Тази пластина е проблема,но интересното е,че беше на ляво задно колело а шума се чуваше от задно дясно....Вътрешната накладка си беше заминала.Има и едно гумено маншонче на цилиндъра.Някой знае ли продава ли се само маншона и къде?

Коментар

Някой знае ли продава ли се само маншона и къде?
                      Би трябвало да ги има по магазините, аз смених предните. Комплекта беше около 17лв, задните би трябвало да са по- евтини тъй като са само с по едно работно цилиндерче
                      Y61

Коментар

Точна диагностика!Тази пластина е проблема,но интересното е,че беше на ляво задно колело а шума се чуваше от задно дясно....Вътрешната накладка си беше заминала.Има и едно гумено маншонче на цилиндъра.Някой знае ли продава ли се само маншона и къде?
                        Щом ти яде само вътрешната значи водачите не се движат свободно, требва да ги раздвижиш.
                        Айде ако намериш такова маншонче да кажеш къде ги има, че мото едното въобще липсва - мажа яко грес.
                        Па и въобще някой ако знае нещо по въпроса - да свирка.
                        Don't hunt IF you can't kill
                        първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Има и едно гумено маншонче на цилиндъра.Някой знае ли продава ли се само маншона и къде?
                          Колега аз си купих ремонтен комплект за 4-те супорта (маншон,едно семерингче и специална грес червена за висока температуратова за 1 супорт) 4-те за 128лв. от RATOLLA.Самоче моето е PAJERO SPORT ако има някаква разлика.
                          Последно редактирано от Branko_80; 27-02-10, 16:38.
                          [SIGPIC][/SIGPIC] Branko Matich

Коментар

В "euro07" има такива комплекти маншони за болтовите и за цилиндърчето

Коментар

Първоначално публикуван от Branko_80 Преглед на мнение
                              Колега аз си купих ремонтен комплект за 4-те супорта (маншон,едно семерингче и специална грес червена за висока температуратова за 1 супорт) 4-те за 128лв. от RATOLLA.Самоче моето е PAJERO SPORT ако има някаква разлика.
                              Колега Бранко, това си е голяма брадва за ремонтни комплектчета !

Колега stefan-76, какви са цените в "ЕВРО - 07 " ?

че и аз имах същия проблем, смених накладките, раздвижих всички елементи и ги гресирах, но ми се иска да сменя маншончетата и ... ?
                              www.4x4Trips.bg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X