От няколко дена в задно дясно колело се чува стъргане в спирачния барабан.Звука е като от ламарина стържеща в диска...Накладки има,но ръчната хич я няма....Възможно ли е да се е откачило нещо от вътрешните накладки/за ръчната/? и може ли някой да помогне -поне да каже къде могат да оправят проблема.Става въпрос за Паджеро 2.5 къса база 1996г.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
задни спирачни дискове на Паджеро
Свий
X
-
До: задни спирачни дискове на Паджеро
Обади се на тел. 0888372287 и търси Севи. Супер доволен съм и само там ходя, щото са единствените хора разбиращи какво правят.
П.С. Не искам да обиждам някой, ама за каквото и да съм отишъл там са ми го оправили и нямам намерение да пробвам на друго място.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
-
Първоначално публикуван от ifchon Преглед на мнениеГаранция не са "единствените хора разбиращи какво правят".
Без да се обиждаш, такива коментари са супер несерион. Полезно е хората да споделят къде има кадърни майстори.
GSM: 0898 554713
Уебсайт: BULEXTREME.com
Коментар
-
То че е полезно - полезно е, но да се казва, че те са единствените надали е вярно.
А по темата - сигурен ли си че има накладки? Стърженето обикновено е от накладките на диска? Вътрешните накладки (от вътрешната страна на диска) погледна ли ги?
Коментар
-
Първоначално публикуван от sithius Преглед на мнениеМоля затворете темата!Проблема е решен!Y61
Коментар
-
Първоначално публикуван от sashko Преглед на мнениеБи ли споделил как реши проблема, че аз имам подобен и съм все още в задънена улицаСтадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
-
Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнениеАко не са криви предпазните ламарини, стърженето е заради износени накладки - вътрешните имат "сигнална" пластинка, която подсеща, че са за смяна.
Сега зимата бях позабравил за проблема, тъй като, прозорците са ми затворени, а музиката е силнаY61
Коментар
-
Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнениеАко не са криви предпазните ламарини, стърженето е заради износени накладки - вътрешните имат "сигнална" пластинка, която подсеща, че са за смяна.
Точна диагностика!Тази пластина е проблема,но интересното е,че беше на ляво задно колело а шума се чуваше от задно дясно....Вътрешната накладка си беше заминала.Има и едно гумено маншонче на цилиндъра.Някой знае ли продава ли се само маншона и къде?
Коментар
-
Първоначално публикуван от sithius Преглед на мнениеНякой знае ли продава ли се само маншона и къде?Y61
Коментар
-
Първоначално публикуван от sithius Преглед на мнениеТочна диагностика!Тази пластина е проблема,но интересното е,че беше на ляво задно колело а шума се чуваше от задно дясно....Вътрешната накладка си беше заминала.Има и едно гумено маншонче на цилиндъра.Някой знае ли продава ли се само маншона и къде?
Айде ако намериш такова маншонче да кажеш къде ги има, че мото едното въобще липсва - мажа яко грес.
Па и въобще някой ако знае нещо по въпроса - да свирка.Don't hunt IF you can't kill
първо 0883 после 333 накрая 448
LZ1BGD
Коментар
-
Първоначално публикуван от sithius Преглед на мнениеИма и едно гумено маншонче на цилиндъра.Някой знае ли продава ли се само маншона и къде?Последно редактирано от Branko_80; 27-02-10, 16:38.[SIGPIC][/SIGPIC] Branko Matich
Коментар
-
Първоначално публикуван от Branko_80 Преглед на мнениеКолега аз си купих ремонтен комплект за 4-те супорта (маншон,едно семерингче и специална грес червена за висока температуратова за 1 супорт) 4-те за 128лв. от RATOLLA.Самоче моето е PAJERO SPORT ако има някаква разлика.
Колега stefan-76, какви са цените в "ЕВРО - 07 " ?
че и аз имах същия проблем, смених накладките, раздвижих всички елементи и ги гресирах, но ми се иска да сменя маншончетата и ... ?www.4x4Trips.bg
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар