здравейте знаетели да ли има разлика радеятотчето на парнопо на паджеро с клима и без
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
парно паджеро 2 v6 3000
Свий
X
-
До: парно паджеро 2 v6 3000
Не, няма. Разликата е само във въздуховода под жабката - като има климатик - има изпарител, ако няма клима, там стои празно. Но радиаторчто на парното е дно и също.Don't hunt IF you can't kill
първо 0883 после 333 накрая 448
LZ1BGD
-
Първоначално публикуван от sashko Преглед на мнениеКак вървят тези радятори на старо, защото за нов ми искаха 900лвлеле.. тия където си питал направо са се ус..ли и са се омазали. За 900лв се намират паджера все още в движение. Е това не е нормално.
Don't hunt IF you can't kill
първо 0883 после 333 накрая 448
LZ1BGD
Коментар
-
Първоначално публикуван от sashko Преглед на мнениеКак вървят тези радятори на старо, защото за нов ми искаха 900лв
Не вярвам да няма радиатор на по - добра цена. Приятел си купи радиатор за Mitsubishi Eclipse от Евро 07 за нещо от сорта на 150 лв. с някакво намаление. Не ги хвалят като фирма много - дори обратното, но той проблеми не е имал. Може да провериш.GSM: 0898 554713
Уебсайт: BULEXTREME.com
Коментар
-
Проблемът при мен бе, че радиаторчето се беше задръстило и мислех направо да го сменя. Обадих се на познат, който се занимава с японски авточасти и тои ми каза тази цена, по някакъв каталог така излизало...... Както и да е аз просто свалих радиаторчето и го накиснах в лимонена киселина и от него се изсипаха какви ли не гадории, след това не съм имал никакви проблеми. За цената на старо попитах просто ей така за всеки случай
Y61
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар