Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Паджеро 2.8 дълга база много гори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Паджеро 2.8 дълга база много гори

колеги ас от скоро го имам това паджеро но като гледам във форума вашите колко горят това моито е направо като ламя.тея дни по снега драдско прес повечето време на 4x4 го карах несам го форсирал или некаде да се заравям нормално. и за 100 км ми изгоря някаде кам 15 до 20 и ми се струва ненормално.а масла и филтри сам ги сменил миналата седмица.дайте мнение моля ви се

До: паджеро 2.8 далга база много гори

Правим компромис, но занапред се старайте повече с правописа. С какво гориво работи тази кола?

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      .............................................. С какво гориво работи тази кола?
      Нафта.....

Може и с олио от МакДоналдс или КФС ......
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

До: Паджеро 2.8 далга база много гори

За голям студ и градско каране, не мисля, че е изхарчило много.
        Зима иде

Коментар

ако е 15 удряй капа у земята...нормално си е за града и тея условия...
          и не вервай много на писаното за нисък разход ,имай едно наум...
          българи сме,все нашето е най-убаво,най-малко харчи и в тоя ред на мисли))

Коментар

Здравей,
            Повечето колеги занят , че и аз карам същото 2800 .
            Смея да твърдя че поне моето е от към двигател - повече от перфектно ... та за разхода .
            Ако мина 100км. почти изцяло в режим 4х4 и ми изгори 17-18 литра направо.............
            не бих го продал за нищо не света
            В нормален режим (само заден мост) 13 до 15 градско и мисля че е просто нормално, че е-класата ми 200е удря 13!!!
            vasss е напълно прав удрай капата у земя и не му мисли......., но
            и Ясен е прав , понапъни се малко в писането , че и аз се затрудних докато чета , добре че съм подложил малко В§К.

Поздрави,
            Свилен Александров
            0895600623
            0876 0876 89 / salex0666@gmail.com/л.с.

Коментар

Нормално, нормално, колко да е нормално
              Гранда ми с развален термостат харчи 15-16 като за 10-15км не може да загрее. На теб наред ли ти е термостата?
              А и от градско до градско има разлика.
              Автоматик или ръчни скорости?
              Аудито ми - 4.2 бензин 335 коня харчи около 20 и около 10 извънграда
              Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

благодаря ви много за отговорите.извинявам се за правописа но малко бързах тогава. Значи мисълта ми е такава,сипвам му аз 50л. със светеща лампичка и стрелката ми стигна почти до предпоследната чертичка,след няма и 100 км. изминато разтояние ми отиде на първата черта,а дотам са около 20л.значи излиза около 25 към 30 на 100км. незнам може ли датчика да отчита неправилно,по-отдолу течове няма никаде нито омаслено.термостата е добре загрява бързо. сутрин малко трудно пали първият път след това е добре обороти всичко,и това незнам на какво се дължи.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  Правим компромис, но занапред се старайте повече с правописа. С какво гориво работи тази кола?
                  карам го с гориво от петрол бензиностанций,лукойл и руска нафта за зимата

Коментар

Значи до момента нищо не се знае за разхода. Разход се определя или пълно до пълно, или празно до празно, или се усреднява за голям пробег - 1000 - 3000км.

Коментар

До: Паджеро 2.8 дълга база много гори

Прав е Ясен, пълно-пълно си е най-добре да се мери разхода.
                      Моето дава 10-12л/100, но е 2.5

А на САЛЕКС машината наистина си е добра, но както каза гори но и върви.

Успех ,и да свикваш!

Коментар

Може да ти се струва висок разхода, ама не е. И аз мислех, че е много, но и при мен е в този порядък. Както казва един приятел „Не може да храниш лъв със сено„.
                        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Колега защо не провериш да нямаш някое затегнало цилиндърче на спирачките.И от там да ти вдига малко разхода не,че ще започне да ти харчи 8/100,но е възможно да кажно да качи 1л.
                          [SIGPIC][/SIGPIC] Branko Matich

Коментар

Първоначално публикуван от Branko_80 Преглед на мнение
                            Колега защо не провериш да нямаш някое затегнало цилиндърче на спирачките.И от там да ти вдига малко разхода не,че ще започне да ти харчи 8/100,но е възможно да кажно да качи 1л.
                            Верно е. Задно дясно цилиндърче беше блокирало. Днес след обяд смених целия апарат, ама не вярвам да падне особено разхода.
                            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

здравейте колеги. както ви казах съм го взел скоро и прудължавам да стягам.днес например започна да ми стърже задно дясно колело като натисна спирачка и като го разглобих какво се оказа като са сменяли накладките на спирачките вместо две са сложили само една,а цилиндърчето е било запекло изглежда дълго време е посидяло в автосалона,и сега се е раздвижило и започнало да трие в диска но ще се оправи. Горе долу взех да свиквам с разхода благодаря ви за отзивите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X