Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За какво е туй копче ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За какво е туй копче ?

Здравейте колеги
    Искам да ви попитам за Паджеро 2.5 тди 1992 ексциид , десен волан .
    От лявата страна под волана малко над лостчето за отваряне на резервоара
    стои едно червено квадратно копче като от български бойлер .
    Като го включа (но само при включени фарове) свети червено. При изключени фарове като говключвам не свети.
    Така и не можах да разбера за какво е.
    Имам халогени но те се включват от бутон горе вдясно до волана над круиз копчето.

До: За какво е туй копче ?

100% ТНТМ. Сваляш и проследяваш кабелите - само така можеш да разбереш какво е (или е било, по-вероятно).
    Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Аз съм сложил там подгряването,а и много други избират това място.Тествай и виж.

Коментар

Това е включванено на задна светлина за мъгла.

Дори самото червено фарче да го няма ( благодарение на някой чевръст търговец ), то поне окабеляването стои.

Оттам е въпрос на мултицет или пробна лампа, за потвърждение на хипотезата..

успех!

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
          Това е включванено на задна светлина за мъгла.

Дори самото червено фарче да го няма ( благодарение на някой чевръст търговец ), то поне окабеляването стои.

Оттам е въпрос на мултицет или пробна лампа, за потвърждение на хипотезата..

успех!
          Задното фарче за мъгла си е вградено в горния ляв стоп и се управлява от оригинален бутон горе на таблото. Факта, че описаното горе бутонче светва само при включени светлини, говори, че то също управлява някакви светлини, които най-вероятно са били вече демонтирани. Дали са били отзад, отпред, отгоре е въпрос на проследяване на окабеляването.
          Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Благодаря!!
            Верно е за задното фарче за мъгла.

Коментар

а аз имам едно квадратно копче ,с червен диод по средата ,намира се до извода за 12 волта...на контакт като го натисна диода светва,ама какво включва -един господ знае..паджеро 2 ексиид
              куче или вълк?
              в клетка ,или свободен?
              въпрос на личен избор.
              Вихрен Илиев
              0888249888
              blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
              Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X