Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПОДГРЯВАЩА СИСТЕМА "AUTO GLOW"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ПОДГРЯВАЩА СИСТЕМА "AUTO GLOW"

Здравейте колеги, благодаря на Паджеровод за навреме оказаната помощ. Обещах да споделя какво направих с моето трудно палещо ПаджероII 2.5 TDI от 1998г. Подгревателната система ми е с 1 реле при подаване на контакт на изходната клема на релето се явява напрежение 12,5в. След окло 3 секунди жълтата лампа с нагревател изгасва и паля, подгяващото напрежение става 14в и се поддържа точно 3 минути от началото на подаване на контакт. Джипа ми е с автоматичен обогатител който се изключва 10-20сек. по-късно, наблюденията са при около -5градуса. Всичкото това замерване го направих след проверка на подгряващите свещи, две от тях се отказаха изгорели.

До: ПОДГРЯВАЩА СИСТЕМА "AUTO GLOW"

Да добавя съпротивлението на новите свещи е 1,7 Ома.Старите но здрави са със същото съпротивление.

Коментар

До: ПОДГРЯВАЩА СИСТЕМА "AUTO GLOW"

И аз съм със същата система. С Дядо Владо много се пулихме как така свещите греят 3 минути, а системата не е super glow. Моето паджеро е 94та по ВИН. При мен също имаше проблем, но се оказа нагорял кабел. В момента пали перфектно на всякакви температури. Не съм имал ядове от както Дядо Владо ми смени кабела.
      GSM: 0898 554713
      Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X