Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Pajero 2.8 много въпроси

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Pajero 2.8 много въпроси

здравейте на всички
    преди една седмица си взех паджеро 2.8 тди автоматик,то ми е парвият джип и имам голям мерак за него.цяла седмица го стягам масла,гуми,филтри,подгряващи свещи.обаче имам мн вапроси за него и немога да намеря отговори,просто няма откаде.
    1.най-притеснителното ми е и незнам на какво се далжи на слаб ток ли? когато постои да истине двигателя и като паля повартява няколко пати и тогава пали,а примерно веднага след това да загася и да запаля и пали на четварт.
    2.с климатроник сам двузонов отпред всичко си е наред но отзаде духа само студено на какво се далжи.
    3.казаха ми от автосалона че имам печка най-отзад в дясно и разглобих кората има нешто но незнам какво е?
    4.под задната седалка има някакъв вентилатор на пода и него незнам за какво е?
    5.на таблото до келометража в дясно под копчето за габаритите имам някакво копче.черно като го натиснеш свети червено.
    6.като карам на заден мост пробвах да вкл и предния и става бес проблем и обратното,дали е хубаво това или не е за предпочитане.лоста за режимите е с положения 2H,4H,4HLC,4HLL
    7. и това е за сега,предварително много благодаря.

До: Pajero 2.8 много въпроси

Мечо, напиши от къде си, използвай "търсачката" на форума, на всичкитеи ти въпроси тук е отговаряно многократно....и честито
    П.П. само за това "Най-отзад....(т.3)" незнам дали ще ти излезе...вероятно е задния климатик
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X