Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Необяснимо -фаровете чисти като кристал!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Необяснимо -фаровете чисти като кристал!!!

Първоначално публикуван от teopajero Преглед на мнение
    А ся де!!!

Има светлина в тунела, а че си е далавера лошо няма
    Абе не му се чудете! Щом са чисти се кефете и си трайте Ако беха мръсни да го мислите ама така ....
    GSM: 0898 554713
    Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Първоначално публикуван от pH Преглед на мнение
      Абе не му се чудете! Щом са чисти се кефете и си трайте Ако беха мръсни да го мислите ама така ....

Ееее ама и ти си се чесъл по главата за кво ли не , нали

Знаеш кво е

Коментар

А па моите се са кални
        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от D.Bonev Преглед на мнение
          А па моите се са кални
          Същата работа и при мен, но да е жив и здрав колегата BENZBOSS дето каза за този магически rain-x, че да го пробвам и да видя какво ще излезе
          GSM: 0898 554713
          Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Никви магии няма,мажеш едно като гьсто олио на салфетка и слагаш на стьклото,оставяш да сьхне около 3-4 минутки и махаш остатька,на фаровете аз не махам.Малко кофти стьржат чистачките ако е полусухо,но пьк като се движиш с над 40 километра в час си карам без чистачки,пази и от заледяване.
            Другото на пьрвия клип е Даймьнд Фюжьн или нещо такова,аз това поне не сьм го пробвал.Админа в един друг форум продава от РЕЙН-Ха та ако не го намирате по магазините ми драснете да ви свьржа.

Аз поне сьм доволен,но и сьм в Калифорния - няма много кал,а за киша и сняг дума да няма.За 6$ обаче си е далавера,дьржи поне месец и с една бутилка карам поне една от зимите тук като мажа на 2 коли всички прозорци.
            Последно редактирано от BENZBOSS; 09-02-10, 07:58.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Моля при използване на такива препарати, уведомявайте момчетата по бензиностанциите, че имате далаверка на прозорците за да не търкат напразно!
              Преди време на баджанака бях намазал прозореца, отиваме да зареждаме и нали тука няма лилави шоколади с кравичка, аз започвам едно пазаруване на шоколади-15 минути. Като излизам, гледам търка ли търка... "абе, бате, с кво си го мазАл бе, не ще да се запени" Хахаха. А то нали му се хлъзга пяната надолу и ...хахаха.
              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

абе аз ползвам такъв препарат, когато се сетя, ама чак такива чудодейни свойства не съм забелязал.

Верно, че предното стъкло стои като току-що пастирана кола, и водата стои на капки по него, и се смъква от обтичащия въздух, но без чистачки ( както е рекламата ) не може да се кара.

на Бенца, като му намажа фаровете, такова на самопочистване - не съм забелязал.
                А на Паджерото - действително на Тео паджерото няма пръскалки - та на паджерото фаровете са му чисти винаги - интересен факт.
                Не е от пръскалките, защото ги пускам само за да се изкефя на това, че си възстанових помпичката.

Вероятно е някаква странна аеродинамика..
                Последно редактирано от Veni1; 09-02-10, 09:27.

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=qS1Uv...eature=related

Вени, караш бавно, за това ти трябват чистачки. Тука кретените карат винаги с по 120. А забавиш, а са те подкарали отзад. Е при 120 на магистралата чистачки няма да ти трябват.
                  Работи много добре зимата- леда не залепва по прозорците /виж линка/.
                  https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

в интерес на истината, през зимата май не съм пробвал - след малко, като се размразя, ще ида да понамажа , да видя как ще е..

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                      .

Вероятно е някаква странна аеродинамика..
                      Абе и аз това си мисля, кръглия фар е по-навътре. Да не би да се получава нещо като завихряне и да не полепва мръсотията по самия фар?

П.П. Я кажете къде ги има тия препарати, че и мойто предно стъкло нещо не гледа хубаво.
                      Don't hunt IF you can't kill
                      първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Мойте като се скрият в снега чак тогава се сещам за тях.

Да не съм попаднал в някоя рибарска тема...

Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                        Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Не си бе,баш си у темата.

Най-добре работи ако се движите с малко по-висока скорост или прозореца ви има добьр наклон.На рейс Икарус дето се влачи с 50 и стьклото е вертикално няма да работи.Е може да пази малко от кал и мрьсотия,но без чистачки няма да стане.

И няма защо да ви льжа,нито го продавам,нито е кой знае каква голяма тайна.Вени помни една тема Заимна Подготовка от преди повече от 2 години в един друг форум.Там бях показал кое и как и при мен си работи.Работи и на солена вода,на превозни средства дето нямат и няма как да им сложиш чистачки.Аз от там го знам.Дьржи от Мексико до Канада или около седмица солена вода,после иска пак мазане.

От замрьзване не сьм го пробвал как бачка,2 пьти самосьм го мазал на снежна обстановка,но това не се брои.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Не вкарвай хората в капан с тоя rain-x. За калифорнийските магистрали е супер, понеже никой не се разминава с теб на 20см с разрегулирани фарове. По българските пътища обаче нощем главите им ще станат на бъчви от заслепяване. Това нещо пречупва светлината по леко различен начин, и ако не се нанася на ИДЕАЛНО чисто стъкло - работи супер до първото разминаване нощем, когато си дадеш сметка че уж не всички карат на дълги, но така изглежда. Ако се сложи наистина съвсем по правилата - тогава заслепява едвам-едвам повече.
                            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                              Не вкарвай хората в капан с тоя rain-x. За калифорнийските магистрали е супер, понеже никой не се разминава с теб на 20см с разрегулирани фарове. По българските пътища обаче нощем главите им ще станат на бъчви от заслепяване. Това нещо пречупва светлината по леко различен начин, и ако не се нанася на ИДЕАЛНО чисто стъкло - работи супер до първото разминаване нощем, когато си дадеш сметка че уж не всички карат на дълги, но така изглежда. Ако се сложи наистина съвсем по правилата - тогава заслепява едвам-едвам повече.
                              http://www.youtube.com/watch?v=4Gzwb...eature=related

НЕ,ш спорим около средата на клипа погледни

Никой нищо не карам да прави,аз поне това сьс заслепяването не сьм го усетил,а сьм карал у Вегас да речем,по светлинките.И снимки имам,но видео от колата НЕ.

Станах рекламен агент на мазила с тая тема.Ползвах мазилото против изпояване на стьклата,то заслепява еле ако не му махнеш остатька след като си мазал,но това вьншното поне на мен проблем не ми е правил.

Всеки маже на собствен риск,аз сьм невинен
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

хм, вчера го намазах джама...
                                гадно...
                                през зимата не се препоръчва...

Водата по стъклото съответно става на капки, ама тия капки замръзват...

И оттам насетне - приключение - чистачката минава отгоре, ледената бучица си стои, парното грее на стъклото, бучиците си стоят...

Не е за зимата това..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X