Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Виене при движение отпред на паджеро 2.5тди

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Виене при движение отпред на паджеро 2.5тди

Здравейте колеги,капарирах паджеро 2.5тди 2000г.десен волан,автоматична кутия, но при тестдрайв ми се стори като,че ли вие отпред.Моля помагайте със съвети,какво мога да очаквам като проблем.

До: Виене при движение отпред на паджеро 2.5тди

При каква позиция на лоста на раздатката е това виене? 2Н или 4Н? Ако е на 4Н твърде вероятно е да е от предния диференциал. Нормално е като работи и предния мост да има леко виене отпред. Пробвай при скорост 70-80 км/ч да превключиш от 4Н на 2Н и виж дали изчезва виенето.
    Последно редактирано от josecuervo; 07-02-10, 11:31.
    M57D30T1
    W450

Коментар

Първоначално публикуван от josecuervo Преглед на мнение
      При каква позиция на лоста на раздатката е това виене? 2Н или 4Н? Ако е на 4Н твърде вероятно е да е от предния диференциал. Нормално е като работи и предния мост да има леко виене отпред. Пробвай при скорост 70-80 км/ч да превключиш от 4Н на 2Н и виж дали изчезва виенето.
      Виене не е нормално колега. Аз съм със супер селект и на никоя позиция не вие.
      GSM: 0898 554713
      Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Имах проблем с "мигащи лампи на предния мост", тоест не изключваше муфата на предния мост, но и при това положение не съм имал шумове от предния мост. Определено не е нормално да шуми.
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Щом си го капарирал, значи вече си скочил при нас в блатото
          Добре дошъл
          Може гуми по асфалта да вият, може турбо да вие може на тази кола съчетанието от звуци да ти изглежда като вой ....всичко е възможно. Вземай, карай, а то ще си излезе ако има нещо
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
            .......Може гуми по асфалта да вият, може турбо да вие може на тази кола съчетанието от звеци да ти изглежда като вой ....всичко е възможно. Вземай, карай, а то ще си излезе
            Дядо Владо е прав. Не се замислих, че ако човек не е карал такъв автомобил може наистина да не може да определи от какво може да шуми.
            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от pH Преглед на мнение
              Виене не е нормално колега. Аз съм със супер селект и на никоя позиция не вие.
              Колега и мойта е СуперСелект, правил съм ревизия на раздатка дифове тнт. всичко е ОК, но при 4Н при висока скорост шума е доста по-голям от колкото като караш на 2Н. Ако човек не е карал подобно превозно средство, напълно нормално е да ти се струва че нещо вие....
              (поне при мен беше така и докато свикна на шума и хлопането за малко да не се откажа от офроуда).
              M57D30T1
              W450

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X