Здравейте колеги,капарирах паджеро 2.5тди 2000г.десен волан,автоматична кутия, но при тестдрайв ми се стори като,че ли вие отпред.Моля помагайте със съвети,какво мога да очаквам като проблем.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Виене при движение отпред на паджеро 2.5тди
Свий
X
-
До: Виене при движение отпред на паджеро 2.5тди
При каква позиция на лоста на раздатката е това виене? 2Н или 4Н? Ако е на 4Н твърде вероятно е да е от предния диференциал. Нормално е като работи и предния мост да има леко виене отпред. Пробвай при скорост 70-80 км/ч да превключиш от 4Н на 2Н и виж дали изчезва виенето.Последно редактирано от josecuervo; 07-02-10, 11:31.M57D30T1
W450
-
Първоначално публикуван от josecuervo Преглед на мнениеПри каква позиция на лоста на раздатката е това виене? 2Н или 4Н? Ако е на 4Н твърде вероятно е да е от предния диференциал. Нормално е като работи и предния мост да има леко виене отпред. Пробвай при скорост 70-80 км/ч да превключиш от 4Н на 2Н и виж дали изчезва виенето.GSM: 0898 554713
Уебсайт: BULEXTREME.com
Коментар
-
Имах проблем с "мигащи лампи на предния мост", тоест не изключваше муфата на предния мост, но и при това положение не съм имал шумове от предния мост. Определено не е нормално да шуми.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Щом си го капарирал, значи вече си скочил при нас в блатото
Добре дошъл
Може гуми по асфалта да вият, може турбо да вие може на тази кола съчетанието от звуци да ти изглежда като вой ....всичко е възможно. Вземай, карай, а то ще си излезе ако има нещо
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение.......Може гуми по асфалта да вият, може турбо да вие може на тази кола съчетанието от звеци да ти изглежда като вой ....всичко е възможно. Вземай, карай, а то ще си излезеЖивотът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от pH Преглед на мнениеВиене не е нормално колега. Аз съм със супер селект и на никоя позиция не вие.
(поне при мен беше така и докато свикна на шума и хлопането за малко да не се откажа от офроуда).M57D30T1
W450
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар