Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обръщане на дирекция в Берковица

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Обръщане на дирекция в Берковица

В Берковица имало сервиз за обръщане на дирекции , хората според познати са доста доволни , до момента има обърнати около 20-тина Паджерото и още други различни марки , някои чувал ли е за този сервиз , имали се представа на какво ниво са нещата там ?
    Поговорих с човека каза че обръщането отнемало 7,8 дни !

До: Обръщане на дирекция в Берковица

кажи името на сервиза и мога да проверя някои неща?

Поздрави

Коментар

Незнам как се казва сервиза , но бил в двора на школата там ! предполагам няма да има 5 школи )

Коментар

Първоначално публикуван от ORTIZ Преглед на мнение
        Незнам как се казва сервиза , но бил в двора на школата там ! предполагам няма да има 5 школи )
        Колега зорлем ли си навличаш беля с това обръщане.Аз съм патил с едно обръщане и съм се заклел,че няма да го повторя.Все изниква нещо в последствие.Но ти си знаеш. УСПЕХ
        [SIGPIC][/SIGPIC] Branko Matich

Коментар

В Берковица имало сервиз за обръщане на дирекции , хората според познати са доста доволни , до момента има обърнати около 20-тина Паджерото и още други различни марки , някои чувал ли е за този сервиз , имали се представа на какво ниво са нещата там ?
          Поговорих с човека каза че обръщането отнемало 7,8 дни !
          Не се навивай, за да няма после уж дребни но незнайни на брой елпроблеми! Но ако си се навил късмет!

Коментар

карай си отдясно, и не се притеснявай..
            инак дертовете са ти гарантирани, повярвай!

Успех!

Коментар

Обърнах си дирекцията успешно за сега , казвам за сега щото знам ли какво може да стане по нататък , минал съм вече над 2500км за сега няма проблеми
              Доста неща се сменят наистина но стана перфектно поне за сега , след това Джамбазов в Тойота ми обърна и скоростите(автомата) и се разрови в още някои неща дребни - които не му харесваха от цялата галимация ми остана само лявото огледало , но др.седмица ще сменя и него !

Коментар

Колко излиза цялото удоволствие и за колко време става?По интериора личи ли си,че е имало пипано,няма да е лошо да пуснеш някоя снимка.

Коментар

Обърнах си дирекцията успешно за сега , казвам за сега щото знам ли какво може да стане по нататък , минал съм вече над 2500км за сега няма проблеми
                  Доста неща се сменят наистина но стана перфектно поне за сега , след това Джамбазов в Тойота ми обърна и скоростите(автомата) и се разрови в още някои неща дребни - които не му харесваха от цялата галимация ми остана само лявото огледало , но др.седмица ще сменя и него !
                  Колега, дай 20-30 снимчици да видим как изглежда колата след хирургическата намеса.

Коментар

И за мен представлява интерес тази работа с обръщанетоТака че колега ако имаш възможност пусни някоя снимка да видим за какво става въпрос

Коментар

Ще направя снимки но другата седмица , излезе ми 1500лв само обръщането , частите ги намерих на 2000 всичко , в процеса на обръщането ми излязоха дребни неща , после доплатих още около 100лв за хидр.масло маркучи и непомня още какви дреболии , около 2-седмици ме забавиха с обръщането , това им беше първата бензинова джипка , бяха обръщали само дизели !
                      В момента може да се разбере че е обръщана по това че не съм сменил копчетата на вратите - дясната врата е 2 копчета лявата с едно , аа и трябва да преправя тръбите на климатика щото са от дизел и на бензиновия има леки изменения , но и това съм уговорил след седмица ще ми го нправят тук в Бургас !
                      също и сега вече шофьорската седалка няма за вдигане но аз ще слагам други , това е за сега което се сещам

Коментар

Мда,работата е сериозна в общи линии пари за още една джипка.

Коментар

Зависи колко ти е излязала обаче !

Коментар

Значи до тук ти е 3600 левчета
                            Коя година е това паджеро?
                            [SIGPIC][/SIGPIC]e-mail:[COLOR=blue]rrrois@gmail.com[COLOR=black];tel:[/COLOR]0886886686[/COLOR]

Коментар

Освен от знайни и незнайни сервизи и ентусиасти, тук, във форума също има представена оферта за подобен род дейност.
                              На който му се чете: Обрьщане на дирекции на джипове и коли.
                              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X