Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Mitsubishi L300

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за Mitsubishi L300

Отдавна имам мерак за L300 или VW syncro.Сега ми предлагат едно L300 с проблем.Продавача казва,че е свалял хъбовете да ги гресира не ги е сложил правилно и сега чукали.Въпросът ми е към какъв проблем може да очаквам и с колко парички би се оправил за да го калколирам при евентуална покупка.
    "Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му"

До: Въпрос за Mitsubishi L300

Справки - Явор - Вромос.ком. Лек за този проблев е ръчни хъбове. Цената ще я видиш в посочения сайт. Стига проблем да е само в хъбове.....
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Това което ми казва по телефона е,че бил го сложил неправилно някакви пружинки,зъбчета не бил ги наместил и щракало.Преди да се грабна да ида да го видя исках да разбера това онова,че скоро ме убеждаваха за едно исузо миди в Хасково,че било перфектно и аз се надигнах до там а то даже и не запали

Коментар

Първоначално публикуван от goran Преглед на мнение
        Това което ми казва по телефона е,че бил го сложил неправилно някакви пружинки,зъбчета не бил ги наместил и щракало.Преди да се грабна да ида да го видя исках да разбера това онова,че скоро ме убеждаваха за едно исузо миди в Хасково,че било перфектно и аз се надигнах до там а то даже и не запали

Да бе да..... Толкова трудно да го разглоби и да го сглоби правилно..... АМАН от некадърни търгаши. По-скоро му е прецакан игления лагер отзад на главината.....
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Човека гледа да си продаде стоката не да му виси ако му върже,върже Лошото е,че не иска да снима буса и да изпрати подробни снимки което си е проблем.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X