Обява

Свий
Няма добавени обяви.

V5M31 скоростна кутия вместо V5MT1 за Pajero 2 3.0 24V

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• V5M31 скоростна кутия вместо V5MT1 за Pajero 2 3.0 24V

Някой има ли идея дали става 5 скоростната ръчна кутия и раздатка от 3.5 V6 и 2.8 TDI вместо тази, която се слага на 3.0 V6 моторите? До колкото съм чел свързано с 6G72 (3.0) и 6G74 (3.5) моторите - местата за болтове на блока, към които се закрепва камбаната са еднакви, но това е информация от сайтове, където слагат 3.5 на 3000GT примерно.

Предполагам 3.5 е с по-голяма камбана и ще трябва да се ползва моята, а пък тогава става ли кутията към камбаната? Някой виждал ли ги е свалени една до друга, ако има такъв, ще съм благодарен за евентуалната информация

Питам, защото се интересувам от по-здрава трансмисия за моето Паджеро. V5M31 кутии се слагат и до ден днешен, дори на 3.2 DID, което се пада двигателя с най-голям въртящ момент на Паджеро изобщо, тоест това е кутията, ако ще се ползва по-мощен двигател. V5MT1 ги чупили лесно с по-мощни мотори, например директно такъв от 3000GT TT. Имам някакви идеи за един charger или 2 турбини на 3.0 24V, та проучвам от рано. Предполагам информацията ще е интересна и за други.

До: V5M31 скоростна кутия вместо V5MT1 за Pajero 2 3.0 24V

Имах три автоматични кутии за Паджеро - 2.5 , 2.8 , и 3.5 бензин . Визуално имаха разлики ,така че най - вероятно е да не са съвместими. От 2.8 имам налична с раздатка.

Коментар

До: V5M31 скоростна кутия вместо V5MT1 за Pajero 2 3.0 24V

Те визуално и като обем, че имат разлики, имат, въпроса е bolt pattern-ите към камбаната или ако не са, то камбаната от такава кутия става ли на 3.0... но все пак питам май нещо, за което надали някой се е сещал да прави в България... ако научна нещо, ще напиша тук, може да е от полза.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X