Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за огледалата.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за огледалата.

Колего може ли да ми обясните за страничните огледала малко повече.
    Малко по на доло от средата има една линия и на двете огледала,дали това е за подгряването или бъркам.Няма знак с реотаните на огледалото и си мислех,че не са подгреващи.Но сега се прибирах от път и бях пуснал нагревателите на предното и задното стъкло (то е на един общ бутон) и ми се стори,че огледалата се размръриха,но не съм съгурен да не би да е от атмосферното налягане.
    [SIGPIC][/SIGPIC] Branko Matich

До: Въпрос за огледалата.

Включи подгрева и го пипни с ръка трябва да усетиш разлика в температурата.И моето няма маркировка че е с реотан но има нагревател.

Коментар

Първоначално публикуван от яворчо Преглед на мнение
      Включи подгрева и го пипни с ръка трябва да усетиш разлика в температурата.И моето няма маркировка че е с реотан но има нагревател.
      Мерси колега,ще го пробвам.

Коментар

Колеги оказа се,че е нагревател.
        Нищо,че самото огледало няма знак,че е с нагревател.
        Изпробвах го и е работи (нагрява)

Коментар

Re: Въпрос за огледалата.

Първоначално публикуван от Branko_80 Преглед на мнение
          Колего може ли да ми обясните за страничните огледала малко повече.
          Малко по на доло от средата има една линия и на двете огледала,дали това е за подгряването или бъркам.Няма знак с реотаните на огледалото и си мислех,че не са подгреващи.Но сега се прибирах от път и бях пуснал нагревателите на предното и задното стъкло (то е на един общ бутон) и ми се стори,че огледалата се размръриха,но не съм съгурен да не би да е от атмосферното налягане.

Това са линии които разделят огледалото на две части . Горната част си е нормално огледало за обратно виждане . Докато в долната част огледалото е асиметрино .
          Що се отнася до нагревателите … те се от вътрешната страна на огледалото и не би трябвало да се виждат когато е поставено . В повечето случаи подгревателите са вързани към копчето за подгряване на стъклата !
          [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

До: Re: Въпрос за огледалата.

Първоначално публикуван от iansto Преглед на мнение
            Това са линии които разделят огледалото на две части . Горната част си е нормално огледало за обратно виждане . Докато в долната част огледалото е асиметрино .
            Що се отнася до нагревателите … те се от вътрешната страна на огледалото и не би трябвало да се виждат когато е поставено . В повечето случаи подгревателите са вързани към копчето за подгряване на стъклата !
            асферично огледало искаx да кажа а не асиметрино
            [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от iansto Преглед на мнение
              асферично огледало искаx да кажа а не асиметрино
              хм, то си е и асиметрично, и асферично - тиа двете понятия не са взаимоизключващи се.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                хм, то си е и асиметрично, и асферично - тиа двете понятия не са взаимоизключващи се.
                Да това наистина е така !
                Но асферично е отговорът който търси колегата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X