Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Паджеро 3,5 не иска да превключва!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Паджеро 3,5 не иска да превключва!

Здравейте колеги , вземах едно Паджеро 3,5 бензин 2002 год. днес беше доста студено в Бургас , сутринта след като запали трудно превключи на директна и сега въобще немоага да накарам лоста да отиде на D и на P , мога само на N и R на задна тръгва всички блокажи включва но неиска да прехвърли на D нито на P !
    Ако някои има идея какво може да е , нека да драсне някои ред !

До: Паджеро 3,5 не иска да превключва!

Първоначалния оглед показва, че скоростния лост е наред, блокировката за паркинга си работи. Когато изолираме лоста, жилото за смяна на предавките при излъгана блокировка не мърда наникъде. Жилото е блокирало. Има ли някой схема как влиза в кутията, и какво точно влиза.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Дайте ми VIN да огледам за какво точно става дума.

Коментар

Да, има всичко необходимо за тази кутия горе в Систематизирана информация - Ръководство за Паджеро 3 - документ GR00006000-23Aa.pdf

Коментар

Оказа се, че селектора е силно клеясал. Чудно как е станало изведнъж, но след обработката с необходимите препарати и старателно гресиране, кутията работи като нова.
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X