Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обръщане на дирекция - Паджеро1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Обръщане на дирекция - Паджеро1

въпроса ми е следния,понеже имам такова 2.6 бензин с прецакан вече мотор,дали ако купя 2.5тди десен волан ще имам някакъв проблем да го направя с ляв волан с моите части.

До: обръщане на дирекция-паджеро1

Ще го направиш, защо не? Само че проблемът ще ти е да си внесеш Паджеро 1 с десен волан, май отдавна се изчистиха от тях в Англия?!?

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
      Ще го направиш, защо не? Само че проблемът ще ти е да си внесеш Паджеро 1 с десен волан, май отдавна се изчистиха от тях в Англия?!?
      намерил съм едно уш читажо че е и автомат,че и с климатик за700паунда,и мисли да го взема,иначе си прав едно единствено има в техния саит

Коментар

Първоначално публикуван от slavcho1 Преглед на мнение
        намерил съм едно уш читажо че е и автомат,че и с климатик за700паунда,и мисли да го взема,иначе си прав едно единствено има в техния саит
        Би ли пуснал адреса на сайта, ако не ти е проблем.
        Благодаря предварително!

Коментар

Колега, за тези пари не си струва.
          С докарването ще ти излезе 2500 лв.
          В БГ може да намериш читаво /да става за каране/ П1 за тези пари, а твоето да ти остане за части.
          Другият вариант е да вземеш само двигател или да оправиш твоя.

Коментар

Първоначално публикуван от pajero1 Преглед на мнение
            Колега, за тези пари не си струва.
            С докарването ще ти излезе 2500 лв.
            В БГ може да намериш читаво /да става за каране/ П1 за тези пари, а твоето да ти остане за части.
            Другият вариант е да вземеш само двигател или да оправиш твоя.
            знам,че ще намеря,ама няма да е в състоянието което аз искам,и няма да е автомат,а това за мен е важно....абе незнам мисля и ас варянти-иначе саита е-autotrader,а кода е GU152SP това е пощенския на лондон

Коментар

Колега slav4o1, първо в мобилето има едно бензиново за 2500 без пазаръка, че и части ще останат, второ обадих се по твоя въпрос в две морги и в двете има двигатели 2.6 по 1000лв. без пазарлъка и трето ако не ме извикаш довечера на салата и мастика ще взема аз да ти го купя и да го оправя, и четвърто виж темата по-долу за присаждането на двигател 3.0!
              Много поздрави от мойта жигула 4х4, тя все още е в играта.

Коментар

Първоначално публикуван от Tarkan Преглед на мнение
                Колега slav4o1, първо в мобилето има едно бензиново за 2500 без пазаръка, че и части ще останат, второ обадих се по твоя въпрос в две морги и в двете има двигатели 2.6 по 1000лв. без пазарлъка и трето ако не ме извикаш довечера на салата и мастика ще взема аз да ти го купя и да го оправя, и четвърто виж темата по-долу за присаждането на двигател 3.0!
                нямаш никакви проблеми идваи и го повличай,че вече немам нерви

Коментар

[QUOTE=Tarkan;1006082]Колега slav4o1, първо в мобилето има едно бензиново за 2500 без пазаръка, че и части ще останат, второ обадих се по твоя въпрос в две морги и в двете има двигатели 2.6 по 1000лв. без пазарлъка и трето ако не ме извикаш довечера на салата и мастика ще взема аз да ти го купя и да го оправя, и четвърто виж темата по-долу за присаждането на двигател 3.0!
                  брей много надъхан тоя tarkan бемного палава тая неговата нива...и много,много скъпа

Коментар

До: Обръщане на дирекция - Паджеро1

Първоначално публикуван от slavcho1 Преглед на мнение
                    въпроса ми е следния,понеже имам такова 2.6 бензин с прецакан вече мотор,дали ако купя 2.5тди десен волан ще имам някакъв проблем да го направя с ляв волан с моите части.
                    по добре карай бензиновото отколкото дизел

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X