въпроса ми е следния,понеже имам такова 2.6 бензин с прецакан вече мотор,дали ако купя 2.5тди десен волан ще имам някакъв проблем да го направя с ляв волан с моите части.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Обръщане на дирекция - Паджеро1
Свий
X
-
До: обръщане на дирекция-паджеро1
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеЩе го направиш, защо не? Само че проблемът ще ти е да си внесеш Паджеро 1 с десен волан, май отдавна се изчистиха от тях в Англия?!?
Коментар
-
Първоначално публикуван от slavcho1 Преглед на мнениенамерил съм едно уш читажо че е и автомат,че и с климатик за700паунда,и мисли да го взема,иначе си прав едно единствено има в техния саит
Благодаря предварително!
Коментар
-
Колега, за тези пари не си струва.
С докарването ще ти излезе 2500 лв.
В БГ може да намериш читаво /да става за каране/ П1 за тези пари, а твоето да ти остане за части.
Другият вариант е да вземеш само двигател или да оправиш твоя.
Коментар
-
Първоначално публикуван от pajero1 Преглед на мнениеКолега, за тези пари не си струва.
С докарването ще ти излезе 2500 лв.
В БГ може да намериш читаво /да става за каране/ П1 за тези пари, а твоето да ти остане за части.
Другият вариант е да вземеш само двигател или да оправиш твоя.
Коментар
-
Колега slav4o1, първо в мобилето има едно бензиново за 2500 без пазаръка, че и части ще останат, второ обадих се по твоя въпрос в две морги и в двете има двигатели 2.6 по 1000лв. без пазарлъка и трето ако не ме извикаш довечера на салата и мастика ще взема аз да ти го купя и да го оправя, и четвърто виж темата по-долу за присаждането на двигател 3.0!
Много поздрави от мойта жигула 4х4, тя все още е в играта.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tarkan Преглед на мнениеКолега slav4o1, първо в мобилето има едно бензиново за 2500 без пазаръка, че и части ще останат, второ обадих се по твоя въпрос в две морги и в двете има двигатели 2.6 по 1000лв. без пазарлъка и трето ако не ме извикаш довечера на салата и мастика ще взема аз да ти го купя и да го оправя, и четвърто виж темата по-долу за присаждането на двигател 3.0!
Много поздрави от мойта жигула 4х4, тя все още е в играта.,че вече немам нерви
Коментар
-
[QUOTE=Tarkan;1006082]Колега slav4o1, първо в мобилето има едно бензиново за 2500 без пазаръка, че и части ще останат, второ обадих се по твоя въпрос в две морги и в двете има двигатели 2.6 по 1000лв. без пазарлъка и трето ако не ме извикаш довечера на салата и мастика ще взема аз да ти го купя и да го оправя, и четвърто виж темата по-долу за присаждането на двигател 3.0!
Много поздрави от мойта жигула 4х4, тя все още е в играта.
брей много надъхан тоя tarkan бемного палава тая неговата нива...и много,много скъпа
Коментар
-
До: Обръщане на дирекция - Паджеро1
Първоначално публикуван от slavcho1 Преглед на мнениевъпроса ми е следния,понеже имам такова 2.6 бензин с прецакан вече мотор,дали ако купя 2.5тди десен волан ще имам някакъв проблем да го направя с ляв волан с моите части.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар