Здравейте,колеги.Искам мнението Ви ??? Нивото на маслото в автоматика ми е доста над максимума.Просто се унесохме и наляхме повече.Какво рискувам и как бихте постъпили Вие в този случаи.Джипката е :Паджеро-2,5тди, автоматик,супер селект.Благодаря !
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Масло в скоростите на ПАДЖЕРО 2
Свий
X
-
До: МАСЛО В СКОРОСТИТЕ НА ПАДЖЕРО-2
Взимам една спринцовка от аптеката,взимам и едно маркуче от медицинските,нанизвам на спринцовката и като знам,че на едни колиот минимум до максимум е около литьр няма да ми отнеме много време да си издьрпам 4-5 спринцовки масло през отвора за щеката за мерене на маслото.Ако дрьпна повечко..............бьц обратно 2 спринцовки
.
Познах ли?Щото аз така правя и с маслото за хидравликата.Само от мотора не сьм дьрпал,но там няма голямо значение,а и не сьм го хакал с 2 литра горницаTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
-
Повечето масло винаги има значение, дали е мотор или кутия. Възможно е да избие от някъде ако се създаде по-голямо налягане. Аз бих отнел малко от маслото, както спомена и колегата.пон.-пет. 09:00 - 18:30
събота 09:00 - 13:00
Варна - 0894484248, 052600585
София - 0895432143, 024750847, 024750947
Коментар
-
Прав си естествено,но на едни колиинжинерите им излизат с докИмент от централата,че трябва да се карат с масло до макса.Поне на това което сьм карал 1/2 см не им се е отразило много зле за месец или 2.Има/няма по на 200-300 000 километра и освен прах тук таме по мотора други гнусотии няма.
Не говоря да му шибна 2 литра горница и да го опьна студен на 6000 оборота,тва е в графа Каскади.Колегата и той не уточнява колко над макса е маслото.На едни колиранните модели скорости дьржат на повечко масло,но последните модели си искат нивото или електрониката цепи мрака.Много над...........може да е 3 мм,а може да е 3 см.Ако е 3 литра е друго.
Смукни го колега,набутай пьрво маркучето до дьното и смучи сьс спринцовката.Ако можеш не вади маркуча от колата,а само спринцовката от него.Гледай бьрзо да вкараш маркуча,че омеква и не взима завоитеTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнениеЗдравейте,колеги.Искам мнението Ви ??? Нивото на маслото в автоматика ми е доста над максимума.Просто се унесохме и наляхме повече.Какво рискувам и как бихте постъпили Вие в този случаи.Джипката е :Паджеро-2,5тди, автоматик,супер селект.Благодаря ![B]Ако искаш да имаш нещо което никога не си имал, може би трябва да направиш нещо което никога не си правил![/B]
[B]If you want, you can![/B]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар