Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за Педжеро 3,5 след 2002г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за Педжеро 3,5 след 2002г

Колеги имам предложение за Бартер на Паджеро английско с дясна дирекция с мотор 3,5 бензин , щом чух бензин и ми светна , малко ме дразнят дизелите
    Въпроса ми е дали може да се обърне дирекцията , части ще потърся мисля че ще намеря но ще са от дизелово такова ! и незнам нищо за този мотор надежден ли е ? за горенето ясно че ще гори .
    Някои ако е обръщал дирекция на Паджеро да драсне някои ред какъв филм ми предстои и дали става въобще ?

До: Съвет за Педжеро 3,5 след 2002г

Колега филма който те очаква е дълъг и мъчителен,все ще имаш проблем с нещо,я с токовете я със спирачките или ABS.Аз обръщах на един Nissan Navara още съжалявам,че го обърнах все ядове.Ако мен ме слушаш не го пипаи караи го така,свиква се.За мотора незнам нищо защото предпочитам дизелитеУСПЕХ
    [SIGPIC][/SIGPIC] Branko Matich

Коментар

Първоначално публикуван от ORTIZ Преглед на мнение
      Колеги имам предложение за Бартер на Паджеро английско с дясна дирекция с мотор 3,5 бензин , щом чух бензин и ми светна , малко ме дразнят дизелите
      Въпроса ми е дали може да се обърне дирекцията , части ще потърся мисля че ще намеря но ще са от дизелово такова ! и незнам нищо за този мотор надежден ли е ? за горенето ясно че ще гори .
      Някои ако е обръщал дирекция на Паджеро да драсне някои ред какъв филм ми предстои и дали става въобще ?
      Аз като го гледам мойто колко електроника има не бих го и почвал тоя филм.
      Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
      Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Първоначално публикуван от ORTIZ Преглед на мнение
        Колега не влизай в ужас и пари! Ако те притеснява видимостта и сигурнастта при изпреварване слагаш една камера в лявото огледало , едно екранче вътре ( може и TV с вход за камера ).С другото се свиква, защото при обръщане после не можеш разбра кой електронен блок работи , защо работи и как работи! Ако все пак се навиеш КЪСМЕТ ще ти е необходим и то бая!

Коментар

Направо си се отказах , искат ми 3000лв за частите и сигурно ще отидат още 2 за обръщане и сигурно ще има нещо което да излезе в последствие и по добре като ги пресметнахме нещата с колегата evgeniml , нещата станаха сложни !
          за това по добре от германия на същите пари нормален

Коментар

Въобще не ти трябва да го обръщаш. Имал съм клиенти, който в такъв жесток филм бяха влезли, че накрая го скалъпиха как да е и го продадоха. Големи разходи, които не си заслужават усилията.
            пон.-пет. 09:00 - 18:30
            събота 09:00 - 13:00
            Варна - 0894484248, 052600585
            София - 0895432143, 024750847, 024750947

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X