Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко ще струва обръщане на волана на L300

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колко ще струва обръщане на волана на L300

Здравейте колеги.Интересува ме някой обръщал ли е волана на L300 има ли хора които да го обърнат и колко ще струва?
    "Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му"

До: Колко ще струва обръщане на волана на L300

Първоначално публикуван от goran Преглед на мнение
    Здравейте колеги.Интересува ме някой обръщал ли е волана на L300 има ли хора които да го обърнат и колко ще струва?
    Колега питах за обръщане на Pajero Sport и ми казаха за работа само 1000лв,а за работо и материалите 2400лв.И прецених че няма смисъл свиква се и така.
    [SIGPIC][/SIGPIC] Branko Matich

Коментар

колега наи евтино излиза ако си купиш частите от моргата на булинс в радомир иначе сам можеш да сиго обарнеш са ти трябва жичкаджиа за инсталациата няма дае повече от 1500 лв

Коментар

Най-лесно и бързо,едно кормило и един агренажен ремък да взема движението от оригиналното кормило и си готов
        Това в кръга на шегата ,но ако свикнеш е по добре отколкото да пипаш японската техника
        Аз имам такова и жената ми казва кога да изпреварвам, пък като съм сам си карам в колоната ,хем по малко гори.
        Последно редактирано от Тодор Тодоров (Тошко); 26-12-09, 07:47. Причина: дописване
        Mitsubishi Delica 4x4 / Renault Clio III

Коментар

Първоначално публикуван от eka Преглед на мнение
          Най-лесно и бързо,едно кормило и един агренажен ремък да взема движението от оригиналното кормило и си готов
          Това в кръга на шегата ,но ако свикнеш е по добре отколкото да пипаш японската техника
          Аз имам такова и жената ми казва кога да изпреварвам, пък като съм сам си карам в колоната ,хем по малко гори.
          Абе човек ти на жена вяра имаш ли.
          ВЕСЕЛА КОЛЕДА
          Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
          Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Ако чакам жена ми да каже дали да изпреварвам.......,трябва да забравя за тази маневра!Весела Коледа!

Коментар

Хех, и аз не бих се доверил на чужда преценка за изпреварване, но понеже ще су купувам такова, мисля да му сложа китайска навигация и камера да ми гледа отляво. Относно бръщането, имам един приятел, който обръща мазда..... Не спира да псува оттогава, най-му е мъка, че като завали, в колата продължава да тече през педалите и волана, дори когато е спряло навън да вали. Идиотска работа, според мен не трябва да се пипа, по добре ги дай тия 2500-3000лв и си вземи малко по старо с ляв волан. Аз понеже ги нямам та ще карам с десен. Хората казват че се свиква. Изобщо колкото и да бързаш на дълъг път, София-Варна да речем, ще пристигнеш максимум с 20-30 мин по рано, тоя половин час не си заслужава нервите и напрежението на рисковото и бързо каране.
              Роден рибар, а принуден да работи.......

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X