Здравейте колеги.Интересува ме някой обръщал ли е волана на L300 има ли хора които да го обърнат и колко ще струва?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Колко ще струва обръщане на волана на L300
Свий
X
-
До: Колко ще струва обръщане на волана на L300
Първоначално публикуван от goran Преглед на мнениеЗдравейте колеги.Интересува ме някой обръщал ли е волана на L300 има ли хора които да го обърнат и колко ще струва?[SIGPIC][/SIGPIC] Branko Matich
-
Най-лесно и бързо,едно кормило и един агренажен ремък да взема движението от оригиналното кормило и си готов
Това в кръга на шегата ,но ако свикнеш е по добре отколкото да пипаш японската техника
Аз имам такова и жената ми казва кога да изпреварвам, пък като съм сам си карам в колоната ,хем по малко гори.Mitsubishi Delica 4x4 / Renault Clio III
Коментар
-
Първоначално публикуван от eka Преглед на мнениеНай-лесно и бързо,едно кормило и един агренажен ремък да взема движението от оригиналното кормило и си готов
Това в кръга на шегата ,но ако свикнеш е по добре отколкото да пипаш японската техника
Аз имам такова и жената ми казва кога да изпреварвам, пък като съм сам си карам в колоната ,хем по малко гори.
ВЕСЕЛА КОЛЕДАСтанимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR
Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!
Коментар
-
Хех, и аз не бих се доверил на чужда преценка за изпреварване, но понеже ще су купувам такова, мисля да му сложа китайска навигация и камера да ми гледа отляво. Относно бръщането, имам един приятел, който обръща мазда..... Не спира да псува оттогава, най-му е мъка, че като завали, в колата продължава да тече през педалите и волана, дори когато е спряло навън да вали. Идиотска работа, според мен не трябва да се пипа, по добре ги дай тия 2500-3000лв и си вземи малко по старо с ляв волан. Аз понеже ги нямам та ще карам с десен. Хората казват че се свиква. Изобщо колкото и да бързаш на дълъг път, София-Варна да речем, ще пристигнеш максимум с 20-30 мин по рано, тоя половин час не си заслужава нервите и напрежението на рисковото и бързо каране.
Роден рибар, а принуден да работи.......
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар