Значи проблема е следния паджеро 3 3.5 гди автоматик има система против поднасяне и против буксуване от копчето което е на централната конзола се гаси само системата която е против поднасяне но когато го набуташ в дълбок сняг в момента в който започне да буксува се пуска системата която е против буксъване и започва да се опитва да спре бъксуващите гуми през спирачките до тук добре но проблема е,че 1-не дава мотора да получи мощност и от там засилката е невъзможна и 2-звуците които се чуват с повечко газ от хлабините на трансмисията не са особенно приятни някой знае ли как се гаси тази система или да и търся бушона?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нека помогне някой ако знае нещо повече за тракшън контрола
Свий
X
-
До: Нека помогне някой ако знае нещо повече за тракшън контрола
Аз не мога да коментирам без да имам опит, но това може би ще ти помогне
https://htftp.offroad-bulgaria.com/p...008000-35C.pdf
-
Първоначално публикуван от Avantgarde Преглед на мнениеПробвай на бавни, при мен на бавни тракшъна се изключва автоматично, не съм сигурен за буксуването, не съм пробвал. Вече няма сняг където да го пробвам, ако науча нещо ще пиша тук. Поздрави и Весела коледаHonda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
На Паджерото не знам как е, но на Мерцедес най лесно е да се сложи ключе на захранването на ABSа. Става и като се махне куплунга на самат помпа.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Тракшъна работи доста по- толерантно като си изключил системата за стабилизация. За съжаление, обаче, при мен се изключва само като включа задния блокаж, иначе си работи (Паджеро 4, автомат).
При мен има Хил Дисенд на първа бавна и той няма как да се случи, ако системите не работят.
По австралийските форуми съм чел, че просто махат бушона на АБС-а като карат офф.Зима иде
Коментар
-
Първоначално публикуван от Владо Йончев Преглед на мнениеХуко, а това копче под волана вдясно за какво е? Не изключва ли точно тракшъна или някаква друга система за стабилизация? Доколкото помня до 40 км/ч може да се включва и изключва ръчно, после си се включва автоматично.Зима иде
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар