Колеги,преди два дни гледах в една кюстендилска авто къща pajero супер селект,до сега не бях попадал на тази вариация.Ако може някой да ми даде малко повече инфо за модела и най-честите проблеми свързани с него,както и за проходимост и здравина.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Отзиви за pajero супер селект
Свий
X
-
До: отзиви за pajero супер селект
Прочети първо какво е изписано по въпроса и после задавай конкретни въпроси.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
-
Ще кажа само 1 нещо. Ако ще купуваш паджеро - то по - добре да е супер селект! Във форума има много изписано по темата. Потърси и ще намериш.GSM: 0898 554713
Уебсайт: BULEXTREME.com
Коментар
-
Аз заради Суперселекта си купих Паджеро, защото държах да може да се кара 4Н и на асфалт (т.е фултайм). Супер доволен съм , понеже можеш в движение при скорост до 100км/ч да превключваш от 2Н на 4Н. А на сняг и на мокро (особено в завой разликата е огромна между 2Н и 4Н) все едно караш 2 напълно различни автомобила.
Ако е без суперселект по-добре си вземи Тойота или нещо от сорта ( парт тайм ), те поне имат по-големи ходове на окачването и тнт.
Според мен най-големия + на Паджеро 2 е точно раздатката Суперселект.
Дано да съм бил полезенM57D30T1
W450
Коментар
-
Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнениеПрочети първо какво е изписано по въпроса и после задавай конкретни въпроси.
Системи на 4Х4 при Mitsubishi
Изявлението: "чети първо", пълни форума с не по- малко глупости от безсмислените въпроси.Зима иде
Коментар
-
Първоначално публикуван от huko Преглед на мнениеКолега, пробвайте да правите така:
Системи на 4Х4 при Mitsubishi
Изявлението: "чети първо", пълни форума с не по- малко глупости от безсмислените въпроси.
Колега, младшите участници във форума (като мен и колегата който задава въпроса) не могат да отварят темите за които си дал линк .M57D30T1
W450
Коментар
-
До: Отзиви за pajero супер селект
Ами да пробваме така:
http://en.wikipedia.org/wiki/Super_Select - това от google
Mitsubishi Pajero - въпроси за 4х4 режими, блокаж - това от търсачката на форума.Зима иде
Коментар
-
Единственото, което мога да кажа е, че суперселектът е много удобен и досега е бил перфектен във всякакви ситуации, дори в такива, за които не съм сигурен дали взех най-правилното решение. Колата ми е нова и не мога да говоря за чупливост, но като удобство е супер, особено в сравнение с ръчните скорости. Карам постоянно на автоматик, но при големи спускания превключвам на ръчна и много добре се справя. Смяна при 100 км/ч е много удобно, малка е вероятността чак пък толкова бързо да караш и толкова рязко да се сменят условията, че скоростта за превключване от 2х2 на 4х4 да ти е висока.
Коментар
-
Първоначално публикуван от huko Преглед на мнениеАми да пробваме така:
http://en.wikipedia.org/wiki/Super_Select - това от google
Mitsubishi Pajero - въпроси за 4х4 режими, блокаж - това от търсачката на форума.
Мерси за помоща.0878535960-Боби
YAMAHA WR 400
MITSUBISHI PAJERO 3,0 V6
SUZUKI GRAND VITARA 1,6 16V 04
Коментар
-
Първоначално публикуван от borkir Преглед на мнениеЕми тогава какъв е смисъла да се регистрираме в форума като от него ме препращат да търся в google.
Мерси за помоща.Зима иде
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар